• Новинка
Нематериално културно наследство Сребро Чай Сребро S999 Чаша Стерлинги Чай Чаша за Партита Жени S. Y. MMYS (Цвят : Conbination около 262G, размер : свободно)
zoom_in

Нематериално културно наследство Сребро Чай Сребро S999 Чаша Стерлинги Чай Чаша за Партита Жени S. Y. MMYS (Цвят : Conbination

BGN 49.52

Продукти
check Налично за поръчка

【Най-ДОБРАТА ИДЕЯ за ПОДАРЪК】 Опаковани в елегантна кутия.Най-добрият подарък за вашето семейство и приятел на различни празници, като рожден Ден, сватба, Ден на майката, ден на бащата, Ден на благодарността, Коледа или друг подарък. 【ПРИЛОЖЕНИЯ】 домакинство, офис, събиране, празник, подаръци, подарък за сватба, рожден ден, Коледа, деня на благодарността и годишнина, създаване на щастливо време с супени сервизами. 【ПРЕДИМСТВА】 Този сребърен чайник диша, той може да запази свеж чай.Тя може да се използва за съхранение на чай, за да се чай е имал много добра ферментация. 【Гаранция】 Ако получавате стоката със счупено, моля, направете снимки и се свържете с нас след получаване на пратката.Ние ще ви отговорим и ще организираме втора доставка или връщане на много скоро.Coffee : 210ml Cup : 30ml Maintenance метод на сребро от чаено сервиза : 1. По-добре да запази нивото на водата е на нивото от 80-90% от целия капацитет на саксията.В противен случай на преливане на вода е напълно боли нагревателен проводник на топлинна пещ и ще доведе до други ненужни опасности.2. Сребърен чай не бива да се загрява, без вода, за да се избегне увреждане на заварките заради високите температури.3. Отопление на сребро от чаено сервиза могат да се отопляват с въглища или електрическо отопление. 4. След всяка употреба го оставете да изсъхне вода и внимателно избършете го с мека и суха кърпа.5. Ако по време на ползване има мръсотия или промяна на цвета, използвайте сребърен плат или сребърен прах за полиране на мека.Ако той не се използва в продължение на дълго време, моля, избършете го с мека кърпа или хартия и се съхранява на хладно място.Предпазни мерки при използване на сребро от чаено сервиза : 1. Да Не се загрява, без вода.2. Не може да се използва в микровълнова печка. Опитайте се да не използвате газов котлон за варене на вода.4. Индукционная печка не провежда топлината на серебряному гърне и не може да се използва.информация за продукта : Материал : S999 silver Tips : за справка, размер малко грешен при ръчно измерване.Много продукти могат да се променят, моля, обърнете се към самия продукт.Въпреки че снимките са направени в натура, дължащи се на околната среда, на светлината, на дисплея и на други причини, с малки разлики в цвета са нормални.

Те също купуват с този продукт..