• Новинка
Невероятно акрилна кана Antal - Bubbly (72 грама), прозрачна пластмасова кана с капак, която не съдържа BPA и небьющийся, чудесно за студен чай, сангрии, лимонада и много друг?
zoom_in

Невероятно акрилна кана Antal - Bubbly (72 грама), прозрачна пластмасова кана с капак, която не съдържа BPA и небьющийся,

BGN 17.59

Продукти
check Налично за поръчка

[НАПИТКА ЗДРАВ] е Изработен от хранително-висококачествена акрилна пластмаса.Не съдържа BPA и олово. Благодарение на големия капацитет на стомна е идеален за любимите си студени напитки : сок, лимонада, плодов вода, студен чай, кафе, студен удар, сангрии и много други. [БЕЗОПАСНА НАПИТКА] Този акрилен стомна, устойчиви на счупване и повреда.Освен това, благодарение на солидна дръжка и резултат на високото основата той е сигурен и траен за ежедневна употреба. [ПИЕ НАВСЯКЪДЕ], Подходящ за използване на закрито и на открито.Отличен за събирания, партита, барбекю.Must-have за дома, офиса, ресторанти, барове, басейни. [НАПИТКА В СТИЛ] Модерен и елегантен дизайн.Кристално чиста и блестяща.Идеален обект за забавление и подаръци.

Те също купуват с този продукт..