• Новинка
Стъклена кана Yirilan,Стъклена Кана 1.5 Л/51oz с загерметизированной капак,Кана за напитки за гореща/студена вода,студен чай и напитки сок(с четка чаша )
zoom_in

Стъклена кана Yirilan,Стъклена Кана 1.5 Л/51oz с загерметизированной капак,Кана за напитки за гореща/студена вода,студен

BGN 13.50

Продукти
check Налично за поръчка

【Боросиликатный стъклена кана】 Стъклени кани са по-дебели от обикновените стъклени кани.Изработен от висококачествен borosilicate стъкло.Нашият стъклена кана могат да издържат на температури от -20 ° C до 150 ° C. Гъст стъкло притежава силен удар и са устойчиви на високи и ниски температури.Може да се използва безопасно в хладилници и плочи. 【Голям диаметър и чучур без капки】 Гърлото на бутилката с вода е достатъчно голям, за да побере всичко, което пожелаете - плодове, кубчета лед, кафе или чай.За лесно почистване предвидена чашечная четка.Липсата на капково дизайн, лесно се излее вода. 【Задоволяване на ежедневни нужди】1,5 литра стъклена гарафа за вода, еквивалент на 5-6 чаши вода.Идеална за чай, сок, мляко, вино, кафе, коктейл и т.н., Практичен и красив стъклена гарафа може основно да задоволи ежедневните нужди на вашето семейство. 【Свободна/плътна и капак от неръждаема стомана 】 на Кутията е изработена от неръждаема стомана 304.Дръжката е разширена и удебелени, я не е лесно да се нагрява, след отопление.Ако покриване на расшатается при наливане на водата, премахване на силикон пръстен с капак и сложете го в противоположна посока, и делото ще се превърне в херметически затворени.Ако все още имате проблеми с използването, свържете се с нас , вашето удовлетворение е нашето най-голямо желание. 【Сигурност и сервизно обслужване】 Стомна за вода не съдържа BPA, олово и други вредни съставки.Безопасно за детето силикон осигурява вашето здраве и безопасност.Могат да се мият в миялна машина, но е препоръчително ръчно пране.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас навреме .Ние предлагаме безпроблемно възстановяване за всички наши продукти.Не се притеснявайте и купувайте с увереност. * Уникален диамант модел прави обикновени стомна за вода специални. * Голям капацитет на 74 грама-достатъчно за ежедневна употреба, партита, детски или булчински душове, рождени дни, барбекюта или вечеря страни. * Термостойкое боросиликатное стъкло - отлично подходящ за студени и топли напитки.BPA-free s, Ден на благодарността, Годишнина, Ден на майката, Ден на бащата, Абитуриентски бал, Свети Валентин.

Те също купуват с този продукт..