• Новинка
Кана за чай с лед Стъклена Кана за Вода с Кранче Дървени Чаши Притежателя на Домакински Чай, Определени с Голям капацитет на Каната Студена Вода за домашен Сок Студ?
zoom_in

Кана за чай с лед Стъклена Кана за Вода с Кранче Дървени Чаши Притежателя на Домакински Чай, Определени с Голям капацитет

BGN 418.03

Продукти
check Налично за поръчка

Модерен и елегантен дизайн.използвайте в затворени помещения и на открито.Отличен за събирания, партита, барбекю.Must-have за дома, офиса, ресторанти, барове, басейни. ♥Той е проектиран стилно и гладко, което изглежда много модерно и елегантно при връчване на ежедневна употреба или на вашата тематична парти, фестивални напитки, чаепитиях, банкети и така нататък. ♥Достатъчно голям, за ежедневна свободно ползване или обслужване на гостите по време на партита. ♥Благодарение на големия си капацитет стомна е идеален за любимите си студени напитки : сок, лимонада, плодов вода, студен чай, кафе, студен удар, сангрии и много други. ♥Голям капацитет, лесен за почистване, добър контейнер за вашия дом.Подходящи за повечето врати, хладилник, микровълнова печка и миялна машина.Идеален за вода, студен чай, сок, коктейли, кафе с лед, настоянной вода, лимонада и други напитки. more.Name : Набор от чайниковматериал : Стъкло, дерево1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване ще бъде грешка около 0-1 см, моля, приемете 2. Няма никакви други продукти, различни от продукти на фотографии3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Посочените данни са само за справка.Размер се измерва ръчно.Всяка променлива може да бъде различна.Моля, обърнете се към самия продукт.Благодарим ви.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли на споделяне и обратна връзка, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Те също купуват с този продукт..