• Новинка
Гарафа за вода Творчески Керамични Студен Чайник с Основание Голям Капацитет на Каната с Вода Красив и Практичен за Домове, ресторанти, барове Кана за студен чай (ц?
zoom_in

Гарафа за вода Творчески Керамични Студен Чайник с Основание Голям Капацитет на Каната с Вода Красив и Практичен за Домове,

BGN 112.34

Продукти
check Налично за поръчка

★Тази стомна е с тегло 108,2 грама и достатъчно голям, за ежедневна свободно ползване или обслужване на гостите по време на партита. ★Тази стомна широко се използва за вода, студен чай, горещ чай, плодов вода, домашно напитка, студено кафе, сангрии, мляко, вино, коктейли и др ★Творчески бъчва с дизайн на кран от неръждаема стомана, плавен поток от вода, готов да се пие при отваряне, удобно и практично, не е лесно ръждясва. ★Чудесно за събирания, партита, барбекю.Must-have за дома, офиса, ресторанти, барове, басейни. ★Неприменимый обем : микровълнова печка/фурна/озоновия дезинфекционный wardrobe/миялна машина/открит пламък.Идеален обект за забавление и gifting.Name : Kettle Material : Ceramic Capacity : 3200ml (108,2 грама)1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване ще бъде грешка около 0-1 см, моля, приемете 2. На други стоки, с изключение на стоки на фото3, не. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля, разберете.4. Посочените данни са само за справка.Размер се измерва ръчно.Всяка променлива може да бъде различна.Моля, обърнете се към самия продукт.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли на споделяне и обратна връзка, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Те също купуват с този продукт..