• Новинка
40 Висящи чанта с дрехи ,чанта за костюм за съхранение на гардероб 4 Gusseted ясна покриване на дрехи-палта, якета, пуловери (3 пакета)
zoom_in

40 Висящи чанта с дрехи ,чанта за костюм за съхранение на гардероб 4 Gusseted ясна покриване на дрехи-палта, якета, пуловери

BGN 10.48

Продукти
check Налично за поръчка

[Дишаща материя] Прозрачна пластмасова PVC няма мирис, а дишаща нетканая плат предпазва дрехите от прах.Той също така може да се направи дрехи диша.Леки материали, лесно се огъват и се сгъват, без да се напукване на кожата. [Удобно и практично] Прозрачна торба за прах за дрехи могат да се перат и отново да се използва в продължение на дълго време, както и да се прибират в малък размер за лесно съхранение.Спестете много пари и място. [Начин на почистване] Избършете с влажна кърпа, кърпа или гъба, измиване не е необходимо, ако се притеснявате за молци, моля, добавете няколко нафталиновых топки на дъното, или покриване на дупки с тиксо. [Подреден гардероб] : Чанта за носене на дрехи за пътуване могат да си гардероб да е подредено и организирано по цвят, просто поставете дрехите в платнена торба, гардероба веднага ще бъде добре организирана. [Широкото използване на] Прахоустойчив калъф за дрехи има достатъчно места, че не може да осигури добро място за съхранение на вашите костюми, дамских вечерни рокли, зимни дрехи и сезонни дрехи, но и защита на вашите пътни неща от повреди.Характеристики 1 : Идеален избор за съхранение в гардероба, направете съхранение в гардероба чист и подреден, вече не се побърка от мръсни кабинет. 2. Носете със себе си пътна чанта, за да си гардероб в реда на сортиране на дрехите по цвят, слагайте дрехите в чантата си и незабавно организирайте си гардероб.Технически характеристики Материал : Прозрачен PVC Размер : 24*4*40 инча Цвят : прозрачен сив кръст Бод Пакет Съдържание : 3x прозрачна торба за прах (с изключение на закачалка).

Те също купуват с този продукт..