• Новинка
Univivi Увиснали Торби за дрехи от 60 инча Jumbo Закачалка за дрехи Капак протектор Добре запечатани Торби за съхранение в Гардероба с Прозрачни прозорци за костюми, Якет?
zoom_in

Univivi Увиснали Торби за дрехи от 60 инча Jumbo Закачалка за дрехи Капак протектор Добре запечатани Торби за съхранение

BGN 20.79

Продукти
check Налично за поръчка

【Висококачествен плат】- Тези чанти за съхранение на дрехи са изработени от висококачествен дишащ бескислотного на нетъкан текстил.за разлика от найлон и платното, той дишаща, бескислотный и устойчиви на разкъсване, която спестява вашите продукти свободни от застоял въздух.Шкаф чанта организатор може да се придържа към стандартен шкаф прът, двойна закачалка, шкаф, кутии за съхранение, шкаф прът, пръчка, шкаф или закачалка за дрехи за дългосрочно съхранение на време. 【Подобрена светкавица】- Чанта за съхранение на дрехи с 3 гладка с трикратно ципове позволяват лесно поставяне и извадите дрехи .Високо качество и силна мълния може да се гарантира нейната продължителна употреба без поръчка на нови изделия. 【Велкро и пыленепроницаемый дизайн】 Уникален 1,96" широк целия дизайн с велкро и долната графа направи закачалка за дрехи, с капак за по-пыленепроницаемой и водоустойчив.Еластичната лента се регулира за различни размери на пръчката, тя може да поддържа гардероба си спретнат и организиран.Можете да го зададете за няколко минути, без да махате кабинет, или на пръчки. 【Негабаритное прозорец от PVC】- Подвесная чанта за съхранение с голям прозрачен прозорец от PVC могат лесно да се идентифицират вид дрехи без да се отваря .Този калъф за възглавници може да предпази дрехите ви от прах, молци и насекоми, а също и да я прясна, чиста и без бръчки. 【Голям капацитет 】- Размерът на тези прозрачни торби за дрехи е 24"L * 54"H * 20"W, които могат да се съхраняват дрехи, летни 30 бр. или пуловери 20 бр. Максимум капацитет-50" дълга рокля.Това ще бъде най-добрият избор за спестяване на пространство на гардероба ви.Моля, измерете размера на съответните подходящи теми преди покупка, тъй като ние измерваме ръчно, ще се някои грешки.Ако се сблъскате с някакви проблеми на качеството на продукта или на услугата, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Те също купуват с този продукт..