• Новинка
Чанти за съхранение на дрехи HQAA Washable Non-Тъкани чанта движат костюм тъкан пылезащитная висящи чанта за палта, костюми, рокли или престилки(размер:130×60 × 10cm)
zoom_in

Чанти за съхранение на дрехи HQAA Washable Non-Тъкани чанта движат костюм тъкан пылезащитная висящи чанта за палта, костюми,

BGN 29.52

Продукти
check Налично за поръчка

Висококачествени суровини : Нашите чанти за дрехи се произвеждат от отделни текстилни материали, които са трайни и устойчиви на стареене, а също така са от дишаща, непромокаема, влагостойкими и пылезащитными.Кажете сбогом на проблеми, свързани с мухъл и молци.Напълно затворена, подсилена защита : Преден централен отвор с цип предназначен за лесно съхранение и има добър затварящ ефект.Горния отвор закачалки отменя дизайн за предотвратяване навлизането на прах, което отговаря за закачалки всякакъв размер.Стереоскопичен дизайн с голям капацитет : Удебелена капацитет, може да побере няколко облекла, лесно да се съхранява несезонную дрехи, вертикално съхранение, икономия на място, запазване на дрехи равна и широка.Здрава светкавица : светкавица - най-важната част от чанти и калъфи за дрехи.Така нашите чанти за дрехи използват индивидуални метални ципове, които са по-твърди и гладки.След хиляди отваряне и затваряне на експеримента, тя не се заби.Така че няма нужда да се притеснявате за това, че една чанта за дрехи ще изхвърли заради повредени ципове.Висококачествено обслужване : Всяка чанта за дрехите, които купувате, ще бъде внимателно проверен, преди да изпратите, за да сте сигурни, че получавате продукт с най-високо качество.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ние с удоволствие ще отговорим на вашите въпроси. 【Име на продукта】подвесная чанта за дрехи, чанти за съхранение на дрехи, чанта за рокли【Материал продукта】нетъкан текстил【Няколко размера】Ние предлагаме 3 различни размера, S-90×60×10 см., M-110×60×10 см., L-130×60×10 cm (1 инч=2,54 см).Препоръчителният размер на чанта за дрехи с 10 см повече, отколкото размер дрехи.【Предимства на продукта】1. Дебели индивидуални нетъкани платове, дишащи и устойчиви към старению2. 10 см разширено дизайн, увеличаване на пространството, няколко парчета за съхранение на 3. Горната конструкция припокриващи се отвори закачалки 4. Индивидуални метални ципове, по-трайни и гладки5. Увеличете прозрачен прозорец и погледнете дрехи взглядом6. Водоустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи, отвергающий мухъл, изъеденный молци, цветен прашец. Повторно почистване, без деформации, без стареене 【- Подходящите места】е подходящ за употреба в шкафове, гардеробах, пътни складове, изложбени зали на дрехи, магазини за облекло, химчистках, булчински магазини и т.н. 【Списък на продуктите】 чанта за дрехи × 1, с изключение на закачалки★ Tips Manually измерете размера на продукта, тъй като всеки метод за измерване се различава от измерване, така че грешката е от 1-2 сантиметра.Всички стоки са заснети в натура.Поради различно осветление и ъгли на снимане могат да се наблюдават хроматични аберации.Срокът за доставка е 10-15 дни, а диапазонът на връщане-около 30 дни.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Те също купуват с този продукт..