• Новинка
UXZDX CUJUX Прахоустойчив Шкаф Чекмеджета За съхранение на Дрехи, с Капак джоб, Дишаща материя и Сгъваем Дизайн за Сезонна организация дрехи (цвят : D)
zoom_in

UXZDX CUJUX Прахоустойчив Шкаф Чекмеджета За съхранение на Дрехи, с Капак джоб, Дишаща материя и Сгъваем Дизайн за Сезонна

BGN 282.48

Продукти
check Налично за поръчка

❤Е изработена от памук и лен смесени материали, чист натурален материал, безопасни, не токсични, дишаща, подходяща за съхранение на бельо и детски дрехи. ❤На вътрешния слой е водоустойчив, макар че той е направен от тъкан, той също така е влагоустойчив, отговарят на високи, прахоустойчив и защитен от насекоми. ❤Многофункционално съоръжение за съхранение, той не само изглежда добре, но и да има много силна практичност, могат да се настанят одеяла, дрехи, шалове, играчки и т.н. ❤Висококачествени ципове : двойни отворени ципове за лесен достъп и затваряне на торбички.Дръжте себе си в чистота,чанта за съхранение държи с гардероб и легло, красива и ароматна. ❤Идеален за съхранение : Тази чанта за съхранение идеален за дрехи,одеяла,постелки,завивки и т.н. Product Details Material : памук бельо + смола дъното на plate Product размери : 33 × 24 × 12.5 cm Product цвят : бежово, светло сиво, кафяво bluefeature : 1. На борда е направен от нагънат дъска, която е достатъчно да е здрав, да пази риза чисти и спретнати.2. Двойна конструкция с цип, равна тяга и дългата срока на експлоатация на life Perfect за да се организира clother или други малки неща.Удобна сгъваема конструкция за икономия на място.2.Моля, нека малко по-различно от ръчно измерване.

Те също купуват с този продукт..