• Новинка
DOITOOL Топли Ръкави за Ръце за Деца: Памук къс Ръкав За Ръце 4шт Карикатура Модел Бродирани Маслоустойчив Ластични Ръкави за Ръце, Протектори за Деца Ежедневна Употре?
zoom_in

DOITOOL Топли Ръкави за Ръце за Деца: Памук къс Ръкав За Ръце 4шт Карикатура Модел Бродирани Маслоустойчив Ластични Ръкави

BGN 11.59

Продукти
check Налично за поръчка

Носенето на този комплект ръкави дом, идеалното допълнение, когато детето се храни самостоятелно.Произведено за спестяване на време, намаляване на времето за пране, смяна и почистване!.Прост дизайн, също така дава пълна игра на детската индивидуалност, като вашите деца на изключителни в тълпата.Дава на детето усещане за комфорт при носене на открито.Практични детски ръкави за децата си, за да се насладите на почивката си на открито.Описание на Тези дълги и мультяшные дизайнерски armlets са изработени от висококачествен материал за трайни и практично използване.Приети от от качествен материал, armlets са приятни за кожата и са удобни за носене, в същото време ще запази ръцете на децата чисти и пази от тях.Без повече колебания, изберете един от тях, за да се насладите на спокоен момент.Характеристики - Цвят : Асорти цветове - Материал : кристален козина - Размер : 6. 29 X5. 50 X0. 20 инча/ 16. 00 X14. 00 X0. 50 см - Практични детски ръкави за децата си, за да се насладите на почивката си на открито.- Носенето на този комплект ръкави дом, идеалното допълнение, когато бебето се храни от себе си.- Прост дизайн, също така дава пълна игра на индивидуалността на децата си, като направите вашите деца на изключителни в тълпата.- Произведени за спестяване на време, намаляване на времето за пране, смяна и почистване!- Да даде детето си усещането за комфорт при носене на открито.- Цвят : Асорти цветове.- Размер : 16 X14 виж Опаковката включва 4 x двойки ръкави за деца.

Те също купуват с този продукт..