• Новинка
Jopwkuin Възрастен Електрическа четка за Зъби, Умна Електрическа Четка за Зъби Добър Ефект Удобен 4 Режима на Почистване с 4 Степени за дома или за пътуване(бял)
zoom_in

Jopwkuin Възрастен Електрическа четка за Зъби, Умна Електрическа Четка за Зъби Добър Ефект Удобен 4 Режима на Почистване

BGN 32.47

Продукти
check Налично за поръчка

【Водоустойчив】 : IPX7 водоустойчив дизайн и четка за зъби може да се използва за къпане и душ, без да се притеснявате за контакт с вода в порт кабел за зареждане и намаляване на срока на експлоатация на батерията. 【4 предавки】 : Възрастен електрическа четка за зъби има 4 режима на почистване, за ефективно почистване на вашата хигиена на устната кухина, независимо дали е у дома или на път, което е много удобно и безопасно за използване. 【Лесно управление】 : Интелигентен режим памет, умна електрическа четка за зъби може да се синхронизира 4 минути и с един бутон за пускане и регулиране на кутия, което е удобно и лесно за употреба. 【Ниско ниво на шум】 : Супер тих дизайн, четка за зъби е с по-ниско ниво на шум, отколкото на обикновена четка за зъби, и с новата технология за вибрации не вреди на венците, което е идеално за венците и зъбите. 【Добър ефект】 : Електрическа четка за зъби може да прониква между зъбите и венците, за отлично почистване, който премахва 100% плаката и избелва зъбите за две седмици и подобрява здравето на устната кухина.

Те също купуват с този продукт..