• Новинка
Електрическа четка за зъби за възрастни, Акумулаторна Звукова Четка за Зъби Водоустойчив Почистващи Четки за Зъби, Звукова Четка за Зъби за възрастни и деца(розов)
zoom_in

Електрическа четка за зъби за възрастни, Акумулаторна Звукова Четка за Зъби Водоустойчив Почистващи Четки за Зъби, Звукова

BGN 10.23

Продукти
check Налично за поръчка

Ефективно почистване : Тази електрическа четка за зъби използва высокочастотную вибрациите за генериране на голяма вълна на силата на почистване, която прониква в пространствата и слепи петна, бързо почиства от остатъците между зъбите и почиства зъбната плака.Той не само ефективно предпазва венците, но и спомага за циркулацията на кръвта в пародонте и намалява появата на пародонтоза.Избелване на зъбите : В сравнение с ръчни зубными четки звукова четка за зъби може постепенно да се разтваря стари петна на зъбите и постепенно решаване на проблема с пожълтяване или потъмняване на повърхността на зъба.Електрически четки за зъби се отстранява с 38% повече плака, отколкото ръчно, както и тяхното почистване е единодушно потвърдена от експерти по зъболекари.Супер мека четина : Корона четки тази звукова четка за зъби е много мека, тя няма да навреди на венците по време на процеса на почистване, тя е безопасна и безвредна, и лесно да контактуват със слепите зона на устата, за защита на венците.Мека четина идеално се вписва в контурите на зъбите и венците, като ваш устата си спа удоволствие.Сърдечен подарък : Детски възрастен електрическа четка за зъби приема водоустойчива технология IPX6, така че няма нужда да се притеснявате за никакви щети при пране.Можете да го използвате у дома или по време на пътуване.Можете да го закупите и няколко четка за зъби, и това е най-добрият избор за приятелите и семейството си.Интелигентна наука : Ултразвуковата електрическа четка за зъби е с 2-минутно автоматично изключване, за да се гарантира препоръчителното време за почистване с четка.Разделете устата на четири области за балансирано почистване и напомните за да промените тази област на всеки 30 секунди.Функция : 1. Не само могат ефективно да защитава венците, но и за насърчаване на циркулацията на кръвта в пародонте и да намали появата на пародонтоза. 2. С помощта на водоустойчива технология IPX6, вие няма да се притеснявате за евентуални щети при пране. 3. Мека четина идеално се вписва в контурите на зъбите и венците, като ваш устата си спа удоволствие. 4. Електрическа четка за зъби е с литиево-йонна батерия с капацитет 120 mah, която може да се използва в продължение на дълго време, след едно зареждане. 5. Глава на четка е много мека и не нарани венците в процеса на почистване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип продукт : Електрическа четка за зъби Материал : ABS Вградена батерия : литиева батерия 120 ма Ниво на водоустойчивост : IPX6 Rms мощност : 1 W Инструкции : 1. За да се предотврати пръскане на паста за зъби, преди употреба нанесете малко количество паста за зъби върху главата на четки и изберете подходящо облекло в съответствие с вашите нужди. 2. Бавно движете четката за зъби под ъгъл 45 градуса между четина и венците.Не кликвайте върху четката за зъби е твърде силно и го измийте с вода след миене на зъбите.Осъществяване списък : 1 х Електрическа четка за щетка1 х USB кабел за зареждане 1 х Инструкция.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electric Toothbrush
Material:
ABS
Built-in battery:
Lithium Battery 120mAh
Waterproof Level:
IPX6
Rated Power:
1W
Instructions:
1. To prevent toothpaste from splashing, take a small amount of toothpaste on the brush head before use, and choose the appropriate gear according to your needs. :
2. Move the toothbrush slowly at a 45-degree angle between the bristles and the gums. Do not press the toothbrush too hard, and rinse with water after brushing. :
Package List:
1 x Electric Toothbrush1 x USB Charging Cable :
1 x Instruction :

Те също купуват с този продукт..