• Новинка
Четка за зъби, лека четка за зъби докосване акумулаторни е Лесна за използване, за семейството и за салон за красота(пинк, вид на Наклонената наклонената кула)
zoom_in

Четка за зъби, лека четка за зъби докосване акумулаторни е Лесна за използване, за семейството и за салон за красота(пинк,

BGN 10.23

Продукти
check Налично за поръчка

Глава на четка е изработена от хранителен материал, който е безопасен и лесен за употреба на устната кухина.Лесно докосвайте и дълбоко почиствайте сляпо зона на зъбите, за да се защити здравето на венците.Има 6 режима за избор, и можете да го промените, в зависимост от вашите нужди и може да помогне за поддържане на здравословна среда на устната кухина.USB кабел за зареждане и покриване на глави четки правят четка за зъби удобни за домашна, така и за туристическа употреба.Ефективно предпазва венците, подпомага движението на кръвта в пародонте и намалява появата на пародонтоза.Функция : 1. Глава на четка е изработена от хранителен материал, който е безопасен и лесен за употреба на устната кухина.2. Има 6 режима за избор, и можете да го промените, в зависимост от вашите нужди и може да помогне за поддържане на здравословна среда на устната кухина.3. Ефективно предпазва венците, подпомага движението на кръвта в пародонте и намалява появата на пародонтоза.4. Лесно докоснете и дълбоко почистете сляпо област на зъбите, за да се защити здравето на венците.5. USB кабел за зареждане и покриване на глави четки правят четка за зъби удобен за използване у дома и при пътуване.Параметри : Тип на продукта : Електрическа четка за щеткаматериал : ABSLithium Батерия : 120 mah (в комплект)Начин на зареждане : директно зареждане Номинално напрежение : 5 v Номинална мощност : 1 W Време за зареждане : 8 часа, Като използвате : 1. Главата на четката може да бъде заменен в зависимост от конкретната ситуация.2. За да се предотврати пръскане на паста за зъби, преди употреба нанесете малко количество паста за зъби върху главата на четки и изберете най-подходящата предавка в зависимост от вашите нужди.3. Нека четина образува ъгъл от 45 градуса с венците, а след това бавно движете четката за зъби, не кликвайте върху четката за зъби силно, изплакнете с чиста вода след почистване.Кръст Бод Пакет списък : 1 х четка за щетка4 х Корона щетки1 х USB кабел 1 х покриване на главата на четката.

Item Type:
Electric Toothbrush
Material:
ABS
Lithium Battery:
120mAh (Included)
Charging Method:
Direct Charging
Rated Voltage:
5V
Rated Power:
1W
Charge Time:
8h
How to Use:
1. The brush head can be replaced according to the actual situation. :
2. In order to prevent the toothpaste from splashing, take a small amount of toothpaste on the brush head before use, and choose the appropriate gear according to your needs. :
3. Let the bristles form a 45-degree angle with the gums and then slowly move the toothbrush, do not press the toothbrush hard, rinse with clean water after brushing. :
Package List:
1 x Toothbrush4 x Brush Head :
1 x USB Cable   :
1 x Brush Head Cover :

Те също купуват с този продукт..