• Новинка
Електрическа четка за зъби,ANGGREK 1 Възрастен Електрическа четка за Зъби Акумулаторна Звукова Четка Четка за зъби за Избелване на зъбите с четка(бял)
zoom_in

Електрическа четка за зъби,ANGGREK 1 Възрастен Електрическа четка за Зъби Акумулаторна Звукова Четка Четка за зъби за

BGN 10.23

Продукти
check Налично за поръчка

Интимна грижа за зъбите : Електрически четки за зъби могат ефективно да защитава венците, насърчаване на притока на кръв към пародонту и да намали появата на пародонтоза.Той се движи дълбока течност между зъбите и венците, за да изтриете повече зъбна плака и петна от чай, кафе и червено вино.Стоматолозите препоръчват да се увеличи на резултатите за почистване на зъби.IPX6 водоустойчив : четка за Зъби използва водоустойчива технология IPX6, така че няма нужда да се притеснявате за никакви наранявания при употреба в банята.Той може да поддържа нормалните функции на използване в продължение на дълго време.В сравнение с традиционните електрически зубными четки тази четка за зъби е с по-висока производителност и по-дълъг живот. 5 различни режима на почистване : Той има променлива режим на мощност, която може да отговори на различните състоянието на устната кухина и различни начини за почистване на зъбите с четка-избелване, почистване, чувствителна полиране и масаж.Можете да получите различни начини за почистване на зъбите с електрическа четка за зъби, която е добър избор за вас.Подходящ за възрастни, бебета и деца над 8 години.Разглобяема конструкция : Глава на четка подвижна, което улеснява подмяна на главата на четката, осигурява чистота на четка за зъби, и може да се използва в продължение на дълго време.Глава на четка за тази четка за зъби е много мека и не нарани венците в процеса на почистване.Забележка : за Да се предотврати пръскане на паста за зъби, вземете малко количество паста за зъби върху главата на четката, преди да използвате, и изберете съответния механизъм в съответствие с вашите нужди.Бавно движете четката за зъби между четина и венците под ъгъл от 45 градуса.Не кликвайте върху четката за зъби е твърде силно и изплакнете с чиста вода след миене на зъбите.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип продукт : Електрическа четка за Зъби Материал : пластмаса Вградена батерия : литиева батерия 120 ма Ниво на водоустойчивост : IPX6 Инструкции : 1. За да се предотврати пръскане на паста за зъби, преди употреба нанесете малко количество паста за зъби върху главата на четки и изберете подходящо облекло в съответствие с вашите нужди. 2. Бавно движете четката за зъби под ъгъл 45 градуса между четина и венците.Не кликвайте върху четката за зъби е твърде силно и го измийте с вода след миене на зъбите.Осъществяване списък : 1 х Електрическа четка за щетка1 х USB зарядно устройство ще захранване на линия 1 х Инструкция.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Electric Toothbrush
Material:
Plastic
Built-in battery:
Lithium Battery 120mAh
Waterproof Level:
IPX6
Instructions:
1. In order to prevent the toothpaste from splashing, take a small amount of toothpaste on the brush head before use, and choose the appropriate gear according to your needs. :
2. Move the toothbrush slowly at a 45-degree angle between the bristles and the gums. Do not press the toothbrush too hard, and rinse with water after brushing. :
Package List:
1 x Electric Toothbrush1 x USB Charging Line :
1 x Instruction :

Те също купуват с този продукт..