• Новинка
TTnfeineo 35000vpm Высоковибрационная Електрическа четка за Зъби с 5 Щеточными глави, 6 Режима с 2-минутен Вграден Интелигентен Таймер, Пиене, кабел за зареждане на тел със з?
zoom_in

TTnfeineo 35000vpm Высоковибрационная Електрическа четка за Зъби с 5 Щеточными глави, 6 Режима с 2-минутен Вграден Интелигентен

BGN 11.42

Продукти
check Налично за поръчка

【5 ЩЕТОЧНЫХ ГЛАВИ ПРОДЪЛЖАВАТ В РАМКИТЕ на 1 ГОДИНА】 Електрически четки за зъби се предлагат с 5 сменяеми глави четка за зъби .Всяка глава на четка идва с предпазен калъф, за да се запази чиста и гигиеничной!Всяка глава на четка с продължителност до 3 месеца, така че общо той ще бъде повече от 2 години за 5.Абсолютно перфектният избор за всички вас. 【35000 VPM най-ВИСОКАТА ВИБРАЦИЯ от】 Акумулаторна електрическа четка за зъби с най-висока технология осигурява 35 000 високоскоростни вибрации в минута,за ефективно почистване на петна! Ефект на почистване 10 X от ръчно четка за зъби и 3 X от обикновена електрическа четка за зъби сила. 7 ДНИ за избелване на зъбите и 14 ДНИ, за по-здрави зъби. 【 6 персонализирани режими И НАПОМНЯНЕ ЗА силата на 】 Електрически четки за зъби поддържат 6 режима : почистване,бяла, полски, мека, масажна и уходовый режим, выполняемый чрез промяна на честотата за разтваряне на повърхностни петна.А за режима на масаж осигуряват плавни микровзрывы в тъканите за подобряване на кръвообращението и здравето на венците. 【2-МИНУТЕН ИНТЕЛИГЕНТЕН ТАЙМЕР】 Мощност електрическа четка за зъби с вграден 2-минутен таймер за почистване на зъбите ви мотивира да постигнете препоръчва стоматолог време, а с интервал пауза на всеки 30 секунди винаги давайте на себе си, когато замени област на почистване, за да се стимулира навика за миене на зъбите.Толерира звукова четка за зъби в модерно време с вградени допълнителни функции. 【 ИДЕАЛНИЯТ ПАРТНЬОР ЗА пътуване】 Ще продължи 120 дни след 6 часа пълно зареждане.Акумулаторна звукова четка за зъби е снабден с USB кабел за зареждане (чрез завъртане на дъното), за да се зареждат навсякъде.Електрическа четка за зъби отговаря на стандарта IPX7.Цялата четка за зъби може да се изплакнете с вода.Можете също така можете спокойно миене с четка в банята или душа.Спецификация : Стандартна конфигурация продукт : глава на четка + ръководство + случаен скрит кабел за зареждане отдолу Цвят на продукта : бял, розов, зелен, черныйособенности : 1. Случаен скрит кабел за зареждане отдолу, позлатени копчета,2. Импортированная четка за качеството на храната, антипадне, антиза да се разсее, округляя процес treatment3. Шест режима на вибрации (режим на почистване, режим на избелване, режим полиране, мек режим, режим на масаж, грижи режим)4. Целият корпус е водоустойчива конструкция IXP7, корпус издържа на промиване с вода и пяна, а също така може да се постави във вода за кратко време, без това да повлияе на неговото изпълнение.В комплект : Електрическа четка за зъби x1 Brush head x5 Random скрит кабел за зареждане на дъното на x1.

Product standard configuration:
brush head + manual + random hidden charging cable at the bottom
Product color:
white, pink, green, black
Features:
1. Random hidden charging cable at the bottom, gold-plated buttons, :
2. Imported food-grade brush, anti-falling, anti-scattering, rounding process treatment :
3. Six vibration modes (cleaning mode, whitening mode, polishing mode, soft mode, massage mode, care mode) :
4. The whole body is IXP7 watertight design, the body can withstand water washing and foaming, and can be put into the water for a short time without affecting its performance. :
Inclusion:
Electric Toothbrush x1 :
Brush head x5 :
Random hidden charging cable at the bottom x1 :

Те също купуват с този продукт..