• Новинка
Зърното кофи мляко, гума зърното напитка мляко на качеството на храната фланец за здравословен ферма за добитъка за животновъдството(зърна теле MP76+MP76A с клапан)
zoom_in

Зърното кофи мляко, гума зърното напитка мляко на качеството на храната фланец за здравословен ферма за добитъка за животновъдството(зърна

BGN 53.12

Продукти
check Налично за поръчка

Прерывистая подаване на мляко : Ефективно избягване на неблагоприятни фактори, като например диария, нарушения ферментация и разстройство на стомаха, причинени от нормалното развитие на животните.Аксесоари за оборудване за хранене : Зърна подаване е особено подходящ за земеделски работници.Може ефективно да се хранят на малки животни, добитъка и т.н. Храни каучук : нетоксична, без мирис, лесен за почистване, здравословно и хигиенично, подсилен корпус, здрава и устойчива, по-дълъг живот.Мека и податливая : С естествена форма за участие в търг устата дребен добитък.Естествената скорост смучене помага да произвежда голямо количество слюнка и помага на храносмилането.Подходящ за повечето млечни продукти, кофи : Идеално се съчетава с мляко ведро, здраво се свързва с бочонком, не тече вода, лесен за инсталиране и разбира.Функция : 1. Подходящ за повечето млечни продукти, кофи : Идеално се съчетава с мляко ведро, здраво се свързва с бочонком, не тече вода, лесен за инсталиране и разбира.2. Храни каучук : Нетоксична, без мирис, лесен за почистване, здравословно и хигиенично, подсилен корпус, здрав и издръжлив, по-дълъг живот.3. Прерывистая подаване на мляко : Ефективно избягване на неблагоприятни фактори, като например диария, нарушения на ферментация и разстройство на стомаха, причинено от нормалното развитие на животните.4. Хранене аксесоари оборудване : Зърна захранващо особено соответствующ за селскостопанските работници.Може ефективно да се хранят на малки животни, добитъка и т.н. 5.Лека и мека : С естествена форма за участие в търг устата на малък добитък.Естествената скорост смучене помага да произвежда голямо количество слюнка и помага на храносмилането.Спецификация : Тип елемент : добитъка PacifierМатериал : Rubber Color : както е показано на изображенииweight : Approx. 65-86 грама / 2.3-3oz Applicable Обекти : Едър рогат добитък, овце, коне, donkeys Application : Обзавеждане за хранене кръст Бод Пакет Списък : 1 x Pacifier1 x клапан.

Item Type:
Livestock Pacifier
Material:
Rubber
Color:
As shown in the picture
Weight:
Approx. 65-86g / 2.3-3oz
Applicable Objects:
Cattle, sheep, horses, donkeys
Application:
Feeding equipment
Package List:
1 x Pacifier :
1 x Valve :

Те също купуват с този продукт..