• Новинка
ПРЕСТИЛКИ Бебешки биберони | BPA-Free Natural Rubber Залъгалка | Произведено в Дания | Комплект от 2 пустышек (Haze, 6-18 месеца)
zoom_in

ПРЕСТИЛКИ Бебешки биберони | BPA-Free Natural Rubber Залъгалка | Произведено в Дания | Комплект от 2 пустышек (Haze, 6-18

BGN 12.79

Продукти
check Налично за поръчка

???????????????? ???????????????????????????????????? : Детска залъгалка от естествен каучук BIBS от нас като майки и бебета вече повече от четиридесет години, позволява на вашето бебе да самоуспокоиться проявява своя инстинктивен смучене инстинкт е най-естествен начин, чрез симулиране както формата, така и меки материали майчина гърда.Култов и класически външен вид пустышек отразява на външния вид, който е едновременно безкраен и елегантен. ???????????????????????????????? ???? ???????????????????????????????????? : Всяка покупка включва 2 специални детски биберон различни красиви цветове и тонове, които са един вид нагрудниками.Предлага се в 3 размера : размер 1 (от 0 до 6 месеца), размер 2 (от 6 до 18 месеца) и размер на 3 (от 18 до 36 месеца).Прави идеален подарък за малки момичета и момчета. ???????????????? ???????? ???????????????????????????? : Разработен и произведен в Дания.Лигавници-биберон, изработени от висококачествени материали и е 100% не съдържа BPA, PVC и фталатов.Винаги се стреми към съвършенство, престилки-залъгалка често имитируются, но никога не дублира. ???????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? : Латекс-това е натурален продукт с редица положителни свойства, като мекота и висока издръжливост на укусу и якост на опън.Въпреки това, латекс подложен на естествени колебания на материала, които могат да станат видими, благодарение на друг оптични външен вид.Така че зърното може да се различават по прозрачност и цвят.Използването на нас естествено каучуково латекс не оказва влияние върху качеството или безопасността на продуктите. ???????????????? ???????????????????????????????????????????????? : Стерилизира всеки биберон-преди употреба, залива я с вряла вода, выжимая останалата вода и като изсъхне за 4-6 часа.Ние ви препоръчваме да се произвеждат заместители на всеки 4-6 седмици, като от съображения за сигурност, така и по хигиенни съображения.Гумен латекс е естествен материал и е изложена на слънчева светлина, високи температури и влага.Ако смятате, че се промяна на материала, зърното трябва да се замени.

Те също купуват с този продукт..