• Новинка
DOITOOL 20Pcs Heart Shaped Paper Ixed Clips Paper Биндер Clips Paper Clips File Clips for School Office Supplies ( Асорти цветове )
zoom_in

DOITOOL 20Pcs Heart Shaped Paper Ixed Clips Paper Биндер Clips Paper Clips File Clips for School Office Supplies ( Асорти

BGN 28.00

Продукти
check Налично за поръчка

Те са леки, лесно и удобно за носене и съхранение, когато те не се използват.Те имат прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването.Подходящ за студенти, учители и други хора, които има нужда от него.Отличен за офис, училище или домашна употреба.Можете да украсите занаяти с помощта на тези атрактивни модни клипове!.Те са изработени от материали с добро качество за дълго и трайно ползване.Описание изработени Са от висококачествен материал, който може да се използва в продължение на дълго време.Прост дизайн, но те са практични за използване, че ще ви даде един добър опит за използване.Многофункционален, той може да се организират и съхраняват на хартия, файлове, документи, изпит на работа и други елементи.Характеристики - Цвят : Асорти цветове - Материал : пластмаса Размер : 3. 00 X2. 50 X1. 50cm Пакетът включва 10 x клипове.

Те също купуват с този продукт..