• Новинка
Прикрепете Залъгалка на детска игра, Детски Душ Вечерни Плакат на Сувенири, Доставка на Деня на Благодарността на Хелоуин, Коледа, Нова Година, Рожден Ден, Прикрепе?
zoom_in

Прикрепете Залъгалка на детска игра, Детски Душ Вечерни Плакат на Сувенири, Доставка на Деня на Благодарността на Хелоуин,

BGN 6.31

Продукти
check Налично за поръчка

Приколите залъгалка за игра Baby Shower.Весел дизайн с ярки цветове, подходящ за празник на детската душа.Етикети подвижни и многократна употреба.Играчите могат да напишете името на етикети с празна карта.Приколите биберон към детска игра.Голям красив дизайн плакат с размер 26 х 18 инча с повторна употреба лепенки за маска и биберон-залъгалка.Тази игра е с опит и доказан времето забавление за всички игри, като например фиксиране на опашка на магаре, седнете и се смее, като гостите си парти закрепване на биберон-залъгалка за бебето в най-неподходящите места.Кръст Бод Пакетът включва : 1 бр. голям плакат ( 32"x 21.3") ,1 бр. маска за очи, 1 бр. мека превръзка на очите, 54 бр. стикери за биберони и 1 бр. инструкции за играта кръст Бод Пакет корица. 100% ЗАБАВЛЕНИЕ.Безплатно връщане, ако вие не сте доволни, без да пита защо.

Те също купуват с този продукт..