• Новинка
Zwj Shower Caddy Срок Wall Mounted Temperated Glass Срок Bathroom Срок with Rail 32 Inches, Space Aluminum Anodizing Finished xindekaishiTC830 (Size : 80cm)
zoom_in

Zwj Shower Caddy Срок Wall Mounted Temperated Glass Срок Bathroom Срок with Rail 32 Inches, Space Aluminum Anodizing Finished

BGN 37.58

Продукти
check Налично за поръчка

✽ Максимално НАТОВАРВАНЕ : 20 кг, дръжте шампоан,гел за душ, сапун и други предмети за баня под ръка; плоска повърхност, не кара си бутилки, да падат, като обикновен стил на тел. ✽ ТЕЖКОТОВАРНИ : Алуминиеви направляващи стълбове и направляващи релси осигуряват качество и срок на годност. ✽ Дизайн - Елегантен правоъгълен дизайн на тази стъклени рафтове осигурява чист и стилна баня. ✽ ЗАЩИТА на ТЯЛОТО : ръбовете на шкафовете са гладки и не травмируют кожата. ✽ ГАРАНЦИЯ И ОБСЛУЖВАНЕ : Свържете се с нас като с надеждни приятели, ако не се чувствате удовлетворени.Стъклена етажерка за баня, прави живота по-лесен и удобен Как да инсталирате : 1. Поставяне на огради, 3 винта, затегнете винтовете с гаечен ключ и се събира в багажник.2. Затегнете винтовете на рафта за закрепване на стъкло.3. Маркирайте мястото, където трябва да се пробият дръжка.4. Разбирай дупка сверлом 6 мм и поставете разширителния винт.5. Вверните винтовете с гаечен ключ.6. Задайте рафт и затегнете винтовете на рафта.Параметър : Материал : космически алуминий, закалено стеклоцвет : сребристо Покритие : матово отделкаустановка Метод : Удар Установкапримечание : Този пакет съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.100% гаранция за качеството на продукта.Моля, позволете 1-3 см грешка и малка разлика в цвета, срокът за доставка е от 15-20 дни.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще бъде на разположение 24 часа в денонощието.Забележка : Тази опаковка съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.100% гаранция за качеството на продукта.Моля, позволете 1-3 см грешка и малка разлика в цвета.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще бъде на разположение 24 часа в денонощието.

Те също купуват с този продукт..