• Новинка
UXZDX Закачалка За Кърпи, Black, Без Пробиване Стенен Органайзер От Неръждаема стомана, Рафтове за съхранение Баня с вендузата (размер : 40 см)
zoom_in

UXZDX Закачалка За Кърпи, Black, Без Пробиване Стенен Органайзер От Неръждаема стомана, Рафтове за съхранение Баня с вендузата

BGN 47.98

Продукти
check Налично за поръчка

[Инсталиране, без следи от] : Няма да навреди на целостта на стената, не ще пирони и дупки. [Неръждаема стомана] : Изработен е от неръждаема стомана, той е траен и не ръждясва. [Здрав] : Той не ще падне, когато се срещне с вода, и ще устои на корозия и ръжда. [Добра работа] : Край гладка, повърхността е черна боя, нежна и красива. [Отдолу] : на Дъното разширена, поставяне на по-стабилно, и носеща способност на strong.Name : Рафтове за съхранение.Материал : Неръждаема стомана.Цвят : черен.Размер : 60*13,5 виж Начин на инсталация : без пробиване/пробиване.Технология на повърхността : пекарная боя.Как да използвате : Поставете кърпи за баня, чаршафи и т.н. Област на приложение : санитарен възел, кухня.С такъв рафт за съхранение на вещите в банята вече няма да е хаос.

Те също купуват с този продукт..