• Новинка
DALIZHAI777 Рафтове За Баня полици За Тапочек За Баня,Жп Полк Стойка За Тапочек За Баня,Хотел, Баня Стойка За Обувки Подвижна Врата За Обувки, Подходящи за Всекидневна Ба?
zoom_in

DALIZHAI777 Рафтове За Баня полици За Тапочек За Баня,Жп Полк Стойка За Тапочек За Баня,Хотел, Баня Стойка За Обувки Подвижна

BGN 35.19

Продукти
check Налично за поръчка

Тази закачалка за тапочек за баня, изработена от ковано желязо.Капацитет за съхранение се вижда, ковано желязо пръски боя материал, удобно и практично,.Цвят на продукта : бронз, удобен живот, е подходящ за : кухня, баня, тоалетна, тераси.сложете го в банята, пазете чехли.Стойка за тапочек за баня е твърда и здрава, а на ръба на фино полирани, красиви и лесни за почистване.Име на продукта : Чехли за баня rack Material : Ковано железоproduct Color : bronze Suitable for : kitchen,bathroom,balcony Prompt : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. С изключение на притежателя на стелажи за тапочек за баня, показан на снимката, няма други теми, които не са включени.3. Моля, имайте предвид, че различните монитори може да предизвика незначителни разлики в цвят, моля, разберете.4. Поради ръчно измерване може да има малка грешка.Моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. В магазина ни има много стилове и цветове, можете да проверите в магазина ми.6. Добре дошли на метаболизма и коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Атрактивен начало декор : Тази плаващ шелф и ще бъде страхотно допълнение за вашия дом, си прост, но атрактивен дизайн идеално се съчетава с всякакъв домашен стил.

Те също купуват с този продукт..