• Новинка
3190 Подарък Тоалетни Стелажи, Цветни колела Спестяват място Подови Горна Ъглова етажерка за съхранение, Скринове,в бани, Перални машини, Мивки Здрав (Цвят : розов, ра?
zoom_in

3190 Подарък Тоалетни Стелажи, Цветни колела Спестяват място Подови Горна Ъглова етажерка за съхранение, Скринове,в бани,

BGN 22.32

Продукти
check Налично за поръчка

【Уникален дизайн】 [Уникален дизайн] Мултифункционална тоалетна-часова, елегантна и красива, освобождаваща място, която създава елегантна атмосфера за вашата баня, кухня, перално, тераси и т.н. Това е идеалната мебели за баня декорация на помещението и пестене на пространство. 【Здрав и издръжлив】 Висококачествен метален ламинат, смоляное покритие, вътрешна оцинковка, двойна защита, зелен на цвят и защита на околната среда, не е лесно обесцвечивается, здрав, не е деформиран лесно, крака защитава пода, тъпо е допълнително подобрена и това е безопасно и сигурно. 【Голям капацитет】Разумно пространство многослойни дизайн, за сортиране и поставяне на предмети не е затрупана с, както и много аксесоари за баня могат да бъдат поставени, за да отговори правилно съхранение.Голяма открита панел позволява лесно съхранение на различни аксесоари за баня. 【Лекотата на монтажа】 Този държач за тоалетна лесен за инсталиране, вставной монтаж, без винтове, лесно запознат, сигурно и не травмирует ръце, използвайте доставения хардуер и следвайте указанията в инструкциите за монтаж и употреба и ги стъпка по стъпка, може да се установи бързо, външен вид, без пробиване, без да засяга оригиналната околната среда. 【Многофункционален】 Функционален багажник за съхранение, рафтове за съхранение на над санитарен възел, подходящи за всекидневна, кухня, вход, перално помещение, тераси, вход, общежития, хотели и други сцени.Може да се използва като шкаф за съхранение, на кухненските рафтове, стелажи за растения , организатор за дрехи, можете да разгледате повече начини за използването му. ●Име на продукта : тоалетна часова●Цветова класификация : син, розов, бял, черен●Материал : холоднокатаная стомана + смола●Размер : 171*30*60 см/67.3*11.8*23.6 in, 160*40*80 см/63*15.7*31.5 в●Брой етажи : 3 етажа●Начин на монтаж : земя, без перфорация●Приложими сценарии : баня, тоалетна, перално помещение, кухня с мивка, дневна, спалня, балкон●Стил : прост, модерен, скандинавски●Забележка : Поради разликата в ръчно измерване на размер, може да има отклонение от 1-2 см, моля, помисли размер, при необходимост.Цвета на продукта ще има известна разлика в цвета се дължи на сцени на снимане и ефект показване на монитора.За повече информация, моля, обърнете се към самия получен продукт.Изискан външен вид, изящна изработка, не само е практично, това е просто произведение на изкуството.

Те също купуват с този продукт..