• Новинка
Превръзки За Глава за Малки Момичета, Аксесоари за Коса за Момичета, Превръзка на Главата с Цветя Модел, шапки За Кожата, Превръзка На Главата с Лък за Малки Момичет?
zoom_in

Превръзки За Глава за Малки Момичета, Аксесоари за Коса за Момичета, Превръзка на Главата с Цветя Модел, шапки За Кожата,

BGN 1.91

Продукти
check Налично за поръчка

[Еластична детска превръзка]—мека и удобна, без да оставят следи върху главата на детето, вие със сигурност ще намерите идеалния превръзка за всеки артикул от облекло. [Перфектният аксесоар за коса за снимки на новороденото]—Коледни подаръци за новородено, подходящ за всички случаи, ще ви помогнат да създадете красив и очарователен дете. [Уникален дизайн]—Дължина бантика е 12 см, а ширината-3 виж [превръзка на главата—идеалният подарък]-Превръзка на главата е изработена от висококачествен найлон, който е екологично чист и здрав за използване. [Висококачествени материали]—С красив нос и цветя модел, лента за глава елегантна и атрактивна и ще покаже на привлекателността и чара на момичетата.Описание : изящна изработка, висока еластичност и мека текстура гарантира, че детска превръзка на главата е приятна за кожата и удобен за употреба, което не причинява дразнене на кожата на бебето.Благодарение на красив бантику и цветочному узору лента за глава изглежда елегантно и привлекателно, което показва привлекателността и чара на момичетата.Лента за глава, изработени от висококачествен найлон, който е екологично чист и здрав за използване.Дължина бантика-12 см, ширина-3 см. Той е подходящ за снимки, партита, Коледа, рожден ден и ежедневно носене.Име на продукта : Детска повязкаматериал : найлон Размери Детайли : лък Размер : 12 см х 3 см/4.72" x 1.18" (прибл.)Забележки : поради разлика в осветлението и конфигуриране на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Пакетът включва : 1 x Детска превръзка на главата.

Те също купуват с този продукт..