• Новинка
Спортни Превръзки за Жените Нескользящие Влагоотводящие Sweatband Широки Ленти за Спорт Фитнес Упражнения, Тенис, Джогинг, Фитнес Танци Туризъм(3 опаковане.)
zoom_in

Спортни Превръзки за Жените Нескользящие Влагоотводящие Sweatband Широки Ленти за Спорт Фитнес Упражнения, Тенис, Джогинг,

BGN 7.19

Продукти
check Налично за поръчка

【3-Pack Headbands with Stretchy】Нескользящие превръзки, той може да запази група на място по време на всяка дейност. 【Висококачествени материали 】Превръзка на главата от полиестерни влакна.Супер Лека, приятна за кожата и удобен в чорап, приятна дишаща, еластични и впитывающий влагата. 【Украса на модата 】Нашето лента за глава може да се използва не само по време на спорт, но и като перфектен моден аксесоар.Можете да комбинирате своята различна дреха, която може да ви направи уникални. 【Удобен и супер еластичен】 Безупречно лента за глава почти невесомое и толкова еластично, че не сдавливает главата.Еластични влакна, всеки път се връщат към своята нормална форма. 【Широко използвани превръзки】Спортни ленти могат да се използват в ежедневието си, както и да се прилагат към спорта като чалми да се потя.Като баскетбол, футбол, бягане, йога, тренировки, фитнес зала, фитнес, колоездене, тенис, туризъм и други дейности.Превръзка на главата-желателно облекло не само за феновете на фитнеса, но и за всички, тъй като всички ние искаме да ни челото не се изпоти в максимално възможна степен.Така че ние идваме с еластични удобни спортни повязками, изработени от висококачествени абсорбираща потта материали, за да запазите кожата гигиеничной и здрави.ПРИЛОЖЕНИЕ : Фитнес лента за глава Йога лента за глава Бягане лента за глава тренировка лента за глава за жени, Мъже лента за глава Нескользящая влага Влага ХАРАКТЕРИСТИКИ : 1 : Нашите спортни превръзки са произведени от влагоотводящей, без приплъзване, еластична, премиальной, мека и дишаща материя, която ще ви позволи да се обучават или да играят, без да се разсейва от выбившиеся кичур коса и drippy пот се изсипа лицето ти. 2 : Той е минималистичен, но и ергономичен дизайн, за да се гарантира функционалността при удобен засаждане, без да причиняват главоболие след употреба. 3 : изключително здрав, изработен от полиестер (82%) и ликра (18%), еластични и са подходящи за всички.Това ще продължи много дълго време!Може да се пере в машина, но за трайност ние препоръчваме да се изпират на ръка и да се мотае да изсъхне. 4 : Плътно прилегайте до мястото, не соскальзывая, ако отчасти на челото си и отчасти на косата. 5 : Обиколката на оголовья се разтяга (подходящ за обиколка на главата от 18,9 до 21,7 инча). ЛЕКА ГРИЖА ЗА МАЙКИ ПОВЯЗКАМИ - Машинно или ръчно пране - Ниска сушене на перална машина.

Те също купуват с този продукт..