• Новинка
CYHO Sports Head Strap Lady Ladies Girls Skidproof, Комплект Аксесоари За катерене;Открит;за Пътуване на открито;Колоездене на открито, 194x80x5(мм), хакове, 1 бр.
zoom_in

CYHO Sports Head Strap Lady Ladies Girls Skidproof, Комплект Аксесоари За катерене;Открит;за Пътуване на открито;Колоездене

BGN 3.59

Продукти
check Налично за поръчка

Неговата употреба за пот е по-широк размер, нескользящую конструкция, умерена гъвкавост и удобство в чорап.Той има дълъг срок на експлоатация благодарение на износоустойчивост.Тя е здрава благодарение на солидна игла и конец, а външния му вид е елегантен и красив.Той може да е по-удобно да абсорбира потта по време на тренировка и има функция за бързо изсушаване.Той може лесно да управлявате различни случаи.Приложими случаи : Катерене;Отворен;Открит пътуване;Открит колоездене;Спорт на открито;Стая за йога;Денс студио;Кино;Душ-кабина;Училище Цвят : каки Материал : Плат Форма : Форма на кръг с общо тегло нето : 25(г) Дължина : 194(мм) Широчина : 80(мм) Височина/Дебелина : 5(мм) Помещение включва : 1 бр. Модни превръзка на главата / мозъка каишка Характеристики : Неговата употреба за пот е по-широк размер, има нескользящую конструкция, както и умерено гъвкави и удобни в чорап Той има дълъг срок на експлоатация благодарение на износоустойчивостта Тя е здрава, благодарение на своята здрава игла и конец, а външния му вид е елегантен и красив, Той може да абсорбира потта по-удобно по време на тренировка и има функция за бързо изсушаване може лесно да се контролира различни поводи, Изработени от тъкани, подходящи за спорт, меки и удобни, суха и дишащи, което позволява да се съсредоточи върху изпитва удоволствие от спорта, Той може да бъде използван за различни фрази, да се насладите на всички видове спорт, подходящи за йога, фитнес, бягане, каране на колело и т.н. Има много начини да се носят : стайлинг лента за глава, лента за коса, лигавник, гривна Приложимите случаи : у дома, на открито, студио за йога, денс студио, фитнес зала, детска площадка, къмпинг и т.н. Приложими хора : 16 и повече години може да се използва за Уведомяване : 1. Съхранявайте далеч от огъня, за да се избегне изгаряне на продукта 2. Можете да го зажимать клипсой при сушене, за да не загуби 3. Не може да се пере в перална машина, е необходимо машинно метод за разделяне на цветовете, не може да изложи се дават на химическо чистене, хлор белина, не може да се суши, глади, трябва да изсъхне.

Те също купуват с този продукт..