• Новинка
DFGMPydtd Sweatbands, Спортна Превръзка на главата Sweatband за Бягане, тренировки, йога, Баскетбол,Тенис за мъже и жени (Цвят : 7)
zoom_in

DFGMPydtd Sweatbands, Спортна Превръзка на главата Sweatband за Бягане, тренировки, йога, Баскетбол,Тенис за мъже и жени

BGN 16.55

Продукти
check Налично за поръчка

★Лесен за носене и е универсално : мъжки превръзка на главата препарати, шити в задната част на превръзки, което позволява да се носи мъжки превръзка, без обвързване; много удобен за носене. ★Мъжки превръзки лесни за почистване, бързо да изсъхне и да понасят много влага.Накиснете ги преди да започнете или напръскайте по време на учебните занятия.Те помагат за поддържане на прохладата без мирис от изпотяване. ★Независимо от това, дали имате дълга коса, бретон или просто някаква неприятна елегантност, когато носиш един от нашите чалми, независимо от това, колко са уморени или мръсни косата си, вие ще се чувствате добре, тъй като модна икона. ★Регулираните гарантира, че няма главоболие оголовья, комфортно през целия ден и е готово, в съответствие с вашата уникална форма, за да се предотврати приплъзване. ★Спортна лента е изработена от влагоотводящей тъкан, която помага да се абсорбира потта, запазва челото суха и не дава пот попаднат в очите, но лента за глава и поддържа светлината.Идеално подходящ за допълване на дневния си упражнения и wardrobe.Name : Дамска превръзка от неопрен за йога Размер : дължина 80 см, ширина 6 см Списък : 1 бр.* спортна превръзка на главата.

Те също купуват с този продукт..