• Новинка
YANGS JUNHU Баня полк Триъгълник Рафтове За съхранение на Притежателя Перфорация Стенни полк Тоалетна Хартия За Измиване на Шампоан и Душ Подвесная кошница (цвят : 2 сло?
zoom_in

YANGS JUNHU Баня полк Триъгълник Рафтове За съхранение на Притежателя Перфорация Стенни полк Тоалетна Хартия За Измиване

BGN 54.64

Продукти
check Налично за поръчка

1. Лек и издръжлив-висок клас космически алуминий 6063 е водоустойчив, устойчив на корозия и ръжда. 2. Сверля инсталация, ние предлагаме пакет от оборудване за пробиване-можете да използвате сверля машина 6mm, за да лесно да инсталирате на стената, за да направи рафт, без да се грижим за да падне изведнъж, за да не се прекъсне любимите си тоалетни принадлежности. 3. Максимално тегло на натоварване-всяка с душ-часова лесно могат да се настанят 2 бутилки от шампоан, 2 бутилки гел за душ, сапун и други бански съоръжения.Той може да издържи 10 кг. 4. Широко се използва-модерна баня с душ-часова рецепция с 2 куки, на които може да се мотае, душ топки и други предмети, са много подходящи за бани и кухни. 5. Съвременната простота : Това е склад за душата спестява място и прави вашата баня по-подредено.Параметри : Материал : алуминий Размери : радиус 21 см, височина кошници 4,2 см, ъгъл 90, дължина на куката 6,5 см, ширина 1,1 см (поради ръчно измерване ще бъде грешка 1-3 мм) Цвят : black/silver (поради различните монитори ще бъде някакъв цвят разликата.)Функция : 1. Лек и издръжлив-висок клас космически алуминий 6063 е водоустойчив, устойчив на корозия 2. Сверля инсталация, ние предоставяме на хардуер пакет за пробиване-можете да използвате пробивна машина 6 мм за лесно инсталиране на стената, за да направи рафт, без да се притеснявате за внезапно падане, за да не се прекъсне любимите си тоалетни принадлежности . 3. Максимално тегло на натоварване-всяка с душ-часова лесно могат да се настанят 2 бутилки от шампоан, 2 бутилки гел за душ, сапун и други бански съоръжения.Той може да издържи 10 кг. 4. Широко се използва-модерна баня с душ-часова рецепция с 2 куки, на които може да се мотае, душ топки и други предмети, са много подходящи за бани и кухни. 5. Съвременната простота : Това е склад за душата спестява място и прави вашата баня по-подредено.Кръст Бод Пакет, включително : 2 Х Баня, ъглови етажерки, 4 х 4 куки Х разширени гумени частици, 4 Х винтове 4 x Декоративни чехлывы много се радвам да посетите нашия магазин.Ако имате някакви въпроси, можете да изпратите електронно писмо до екипа за поддръжка на клиенти.Обслужване на клиенти работи онлайн 24 часа в денонощието и ще реши вашите проблеми в най-кратки срокове!.

Material:
Aluminum
Dimensions:
radius 21cm, basket height 4.2cm, angle 90, hook length 6.5cm, width 1.1cm :
(Due to manual measurement, there will be an error of 1-3mm.) :
Color:
Black/Silver
(Due to the different monitors, there will be some color difference.) :
Feature:
1. Lightweight and durable-high-quality 6063 space aluminum is waterproof, rust-proof :
2. Drilling installation, we provide a hardware package for drilling-you can use a 6mm drilling machine to easily install on the wall to make the shelf without worrying about falling suddenly, so as not to break your favorite toiletries . :
3. Maximum load weight-each shower rack can easily hold 2 bottles of shampoo, 2 bottles of shower gel, soap and other bath products. It can bear 10 kg. :
4. Widely used-a modern shower rack with 2 hooks, which can hang shower balls and other items, very suitable for bathrooms and kitchens. :
5. Modern Simplicity:
This shower storage saves space and makes your bathroom more tidy.
Package including:
2 X Bathroom Corner Shelfs :
4 X Hooks :
4 X Expanded rubber particles :
4 X Screws :
4 X Decorative covers :
You are very welcome to visit our shop. If you have any questions, you can send emails to consult customer service. Customer service is online 24 hours a day, and will solve your questions as soon as possible! :

Те също купуват с този продукт..