• Новинка
Препарат за съдове за душ - Самоотводящаяся препарат за съдове за барного сапун, Декоративна пластмасова сапунерка.Титуляр сапун с вендузата за (Цвят: сив 1 пакет)
zoom_in

Препарат за съдове за душ - Самоотводящаяся препарат за съдове за барного сапун, Декоративна пластмасова сапунерка.Титуляр

BGN 8.79

Продукти
check Налично за поръчка

1.Притежателят на сапун под формата на листа : ние приемаме дизайн на формата на листа, който прави водата да тече надолу естествено и държи сапун суха през цялото време.Благодарение на иновативни дизайн на нашата сапунерка ще направи стаята си красива и ще подобри качеството на живот. 2.Сливи сапун ястие : Изработен е от висококачествена ABS, без BPA, без специфичен мирис, стилен и красив, здрав и дълъг живот. 3.Лесна инсталация : Този притежателя сапун ястие е една силиконовата присоску на дъното, може да е здраво затегнат към масата.Пластмасова кутия за сапун е лесен за инсталиране, не се нуждаят от пробивные дупки, и тя има силна адхезия, за да пазят притежателя на сапун стабилна. 4.Универсален държач сапун ястие : може да бъде поставен на бюро, вана, мивка, баня, кухня, кухненска мивка, душ сапун ястие и на други места.Той ще изглежда страхотно във всеки дом!. 5.100% Задоволително обслужване : Ако не сте доволни от нашите притежател на сапун листа, моля свържете се с нас, ние имаме чест да ви предоставят услугите.Вашето удовлетворение е нашата безмилостното преследване!Не се колебайте да се хвърлят и да добавяте в кошницата.

Те също купуват с този продукт..