• Новинка
KUFUNG препарат за съдове, Гъвкава Силиконова препарат за съдове, Калъф за Сапун Титуляр за Баня, Душ Водопад Дренаж Кухня, Да Сапуни, Сухи и Лесни за Почистване (бял)
zoom_in

KUFUNG препарат за съдове, Гъвкава Силиконова препарат за съдове, Калъф за Сапун Титуляр за Баня, Душ Водопад Дренаж Кухня,

BGN 4.29

Продукти
check Налично за поръчка

【Супер премиум силикон】 : Тази препарат за съдове изработена от висококачествен силикон, който има отлична консистенция, гъвкав, не са токсични.Тази силиконов препарат за съдове не ръждясва и не се разграждат при продължителна употреба. 【Дръжте сапун твърда】 : Той ефективно предотвратява омекване на сапун и предпазва си сапун от загниване и елементарно.Премиум силикон : Тази препарат за съдове изработена от устойчив силикон, който притежава отлична консистенция/гъвкавост/нетоксичностью.Той не ръждясва и не се разграждат при продължителна употреба.Той също се чувства много мек, когато го получавате. 【Многофункционален】 : Подходящ за много места, като например баня/вана/душ/кухненска мивка.На него може да се сложи на сапун, кухненска гъба и четка. 【Модерен стил】 : Това изглежда много модерно и модерен, той може да съответства на различна цветова тема за баня и кухня. 【За обслужване на клиенти】 : Ние се стремим да ви предоставим специални продукти и да ви предложим отлично обслужване на клиентите.Не чакайте повече и просто се наслаждавайте на своите идеални храни днес!.

Те също купуват с този продукт..