• Новинка
Титуляр сапун ястия Gokeop, Контейнер Запазва Сапун Суха, Лесно почистване, Лесен монтаж, Без Пробиване, препарат за съдове с Сливным Чекмедже за Душ Баня, Кухня (бял)
zoom_in

Титуляр сапун ястия Gokeop, Контейнер Запазва Сапун Суха, Лесно почистване, Лесен монтаж, Без Пробиване, препарат за съдове

BGN 39.20

Продукти
check Налично за поръчка

【Технически ХАРАКТЕРИСТИКИ】 : 13.5x8.5x2.5 CM, препарат за съдове бар е много красив и забележим цвят, уникален дизайн, подходяща за закачане в банята, тоалетната и други домашни и офис случаи.Материал изделия - ABS. 【ДИЗАЙН БЕЗ ПЕРФОРАЦИЯ】 : сапун ястие, може да бъде поставен на стената без перфорация.Защитете стената и пестене на място.Той е много здраво се придържа към стената и не пада от водна пара. 【С СЛИВНЫМИ ДУПКИ】 : Някои от тях не се сливат, и сапун, ще се пяна, защото сапун твърде дълго замачивается във водата.С помощта на тоалетното дупки можете да се отдели водата от сапун, за да сапун оставаше суха. 【МОДА И ЛЕКОТА】 : модерен стил, изчистен дизайн, ярки цветове.Може да се прилага към всеки стил на декорация на дома.Подходящи за кухня, баня, тоалетна, офис и други места. 【ПОДВИЖНА ДИЗАЙН】 : сапун ястие, може лесно да се разглобява, и монтаж също са много преносими.Напълно чист при замърсяване.Много бързо и удобно, лесно за почистване.Цвят : бял.Размер : 13.5x8.5x2.5 CM.Тегло : 69.7 g.Характеристики : 1. Здрав ABS. 2. Нетоксичен - за вас и вашия сапун.Нашите притежателите на сапун, покрити с нетоксични покритие, което няма мирис, не пожълтяват и не съдържа летливи органични съединения. 3. Съвременен, модерен дизайн подхожда на всеки интериор във всяка стая на вашия дом.Идеален подарък. 4. Естественият сапун трябва да се оттече и изсъхне, ако искате да го поддържа правилно и точно тук идват на помощ на нашите сапун ястия с големи извити летви, които помагат да излишната вода и в същото време да му позволи да бъде добре проветрено.Съдържание на пакета : Опаковки от 1 сапун ястия.

Те също купуват с този продукт..