• Новинка
Сапун ястия Притежателя на Сапун Сапун Защита на Притежателя на Сапун, препарат за съдове Бар Сапун Гъба, Държач за Душ, Баня, тоалетна, Баня и Кухненски Мивки Алуми?
zoom_in

Сапун ястия Притежателя на Сапун Сапун Защита на Притежателя на Сапун, препарат за съдове Бар Сапун Гъба, Държач за Душ,

BGN 9.03

Продукти
check Налично за поръчка

МАТЕРИАЛ : Изработен е от алуминий, водоустойчив, устойчив на абразия и устойчиви на корозия.FEARTURES - Размери : 13*9*3 см (Д*Ш*В).Кухи издълбани дизайн за източване, ефективно предотвратява натрупването на вода.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Няма инструменти, няма пробиване, няма винтове, няма дупки.С помощта на технологията нещастници му става изключително лесно да се създаде, просто поставен на гладка повърхност, натиск и завъртане по посока на часовниковата стрелка.ВНИМАНИЕ : Усвояване не ще да работи над линии фугиране или на порести повърхности, като например : дърво, недовършена, мрамор, порцелан, тапети, естествени камъни,боядисани стени и всякакви неравни повърхности и т.н. на ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ : идеален за баня и кухня организатор на съхранение , сапун , гъба .Позволете лесно да се премахне, без да оставят следи или лепкави следи .Този перфектен сапунен caddy се състои от високо устойчив трайни материали, които гарантират, че този притежателя организатор ще продължи дълги години.Пратката включва : 1 бр.* държач за сапун(в комплекта не е включена сапун)+1 компл.* Монтаж на аксессуарытип : Държач за МылараЗмер(Д*Ш*В) : 13*9*3 смМатериал : алуминий Цвят : черен, златен, матиран сребрист, лъскав сребрист Функции : 1. Изработен е от алуминий, водоустойчив, устойчив на абразия и устойчиви на корозия.2. Кухи издълбани дизайн за източване, ефективно предотвратява натрупването на вода.3. Самозалепващи стенни конструкция със силна носеща способност, лесна инсталация и пестене на място.4. Подходящ за съхранение на сапун, гъба и други аксесоари за баня.Забележки : 1. Моля, позволете 2-3% разлика в съответствие с ръчно измерване.2. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.

Те също купуват с този продукт..