• Новинка
Gokeop Мултифункционална електрическа Самобръсначка за Жени с 4-in1 с Ножным Шлифовальным Нож за Бръснене И Фризьор, Ръчен Нож За Премахване на Косми от Лице, Крака и би?
zoom_in

Gokeop Мултифункционална електрическа Самобръсначка за Жени с 4-in1 с Ножным Шлифовальным Нож за Бръснене И Фризьор, Ръчен

BGN 29.52

Продукти
check Налично за поръчка

○Особености : Нов 4 в 1 акумулаторна батерия женски уред за епилация, размер на 13,5 × 6 см, напрежение 220 v, мощност 3 Вата, включително който е паркет крака, глава за епилация, бритвенную глава , 1 глава за подстригване, 1 зарядно, 1 чистящую четка, 1 прозрачна защитна капачка, 1 инструкция за употреба,Използва електрически контакт за зареждане. ○ЕЛЕКТРИЧЕСКА САМОБРЪСНАЧКА - епилация за жени помага да конфигурирате бръснене на косата на лицето, ръцете, краката, тялото, мишници и бикини линии и т.н. В рамките на няколко минути, без никакви остатъци.Многофункционално епилация включително главата премахване на окосмяване по лицето и главата подстригване на косата на тялото. ○БЕЗБОЛЕЗНЕНА И ГИПОАЛЛЕРГЕННАЯ ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕПИЛАЦИЯ - Електрическа епилация за жени използва променлив фолио и хипоалергичен нож от неръждаема стомана, за да се постигне близък, но безопасно и комфортно бръснене без болка или дразнене, дори и за чувствителна кожа. ○СИГУРНО, СУХО И МОКРО БРЪСНЕНЕ - Водоустойчив дизайн го прави безопасен за употреба дори и във ваната или душа.Разглобяема конструкция бритвенной на главата и дългата чистящая четка правят тази машинка за подстригване за коса лесно за почистване.Повече няма чакъла, порязвания и раздразнения, той нежно премахва нежеланото окосмяване. ○МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : можете да обръсне косата или шлифован краката с помощта на foot wheelhead машини.Може да се използва за стригане и епилация.Това е набор от инструменти за изправяне на косата на дамата 4-в-1.С осветление LED, светлина ярко, ясно можете да видите на въздействието на епилация.

Те също купуват с този продукт..