• Новинка
Електрическо Средство за премахване на окосмяване по лицето Вытягивающее Повърхност на Устройство за отстраняване на Косата Физически Резьбонарезчик Средство з?
zoom_in

Електрическо Средство за премахване на окосмяване по лицето Вытягивающее Повърхност на Устройство за отстраняване на Косата

BGN 16.47

Продукти
check Налично за поръчка

Физическото отстраняване на косата : При физическо премахване на коса, ефект на обезкосмяване по-внимателен и не стимулира кожата.Възползвайте се от физически признаци на бързо pinwheels памучни нишки.Соотвествуйте премахване на косата среща, подходящ за страна, ръцете, краката и други части.Безопасен и бърз : епилация за лице, прави кожата по-гладка, сигурно и трайно.Безопасен и бърз начин за обезкосмяване.Эпилятор по лицето и тялото може да извади тънка коса по лицето, почистване на епидермиса на кожата и прави кожата мека и гладка.Дизайн на ключа на бутона : Дизайн превключвател бутон, се отнася до ключа и започва да тече, лесна и удобна работа.Подходящ е за лице, крака и ръце.Такава красива и мощна женска электробритву препоръчва на повечето жени.Лесна употреба : USB Интерфейс е лесен и удобен.Бързо манипулиране на нишки, можете да премахнете фините косми по лицето си.Премахване на косата, за да ги премахнете.По-ефективен и дълготраен, отколкото други методи на епилация.Приложение : Получите чувствителен haute безопасен и бърз начин за обезкосмяване.Подходящ за краката, ръцете и други части на тялото.Кожата се намазва по-чувствителна, лесно и ефективно премахване на малки окосмяване по тялото.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на стоката : адаптер надуване Материал : ABS Допълнително цвят : златист, розов Обхват : лице/ръце/крака и т.н., Време на зареждане : 8 часа Осъществяване списък : 1 х домакин 1 х ръководство 1 х USB кабел 1 х ролка памучен конец Забележка : 1. Това може да е малко болезнено, но това е в рамките на толерантност. 2. Памучен конец разгражда лесно по две причини : (1) Природни влакна памучни конци е сравнително кратко, а улавяне голяма, а косата лесно се отстраняват.При замяна на синтетична нишка дължина на влакната е, докато на повърхността е гладка, не може да се докосне докосване на косата за постигане на ефект на обезкосмяване. (2) Не опъвайте прекалено силно и дърворезба, тъй като тя е лесно да се счупят. 3. Отстраняване на космите с помощта на гребец на косата не води до големи пори.Премахване на космите от горната част на космения фоликул и не повреждайте на космения фоликул.

Те също купуват с този продукт..