• Новинка
Джобно пролетта устройство за обезкосмяване на устните, ефективно удаляющее окосмяване по лицето, гладка кожа, не повреждающая кожата, бърз и ефективен[розово], Ми?
zoom_in

Джобно пролетта устройство за обезкосмяване на устните, ефективно удаляющее окосмяване по лицето, гладка кожа, не повреждающая

BGN 5.91

Продукти
check Налично за поръчка

Эпилятор за лице Mini-С пружинна конструкция, в случай безболезнено, бързо премахване на излишно окосмяване по лицето, устните и косата, безопасно и не е болезнен.Эпилятор за коса Face-Лесно премахва излишните косми, които могат да забавят растежа на косата и поддържа кожата чист и подреден, в продължение на дълго време.Премахване на космите на Косата-След употреба на лицето става по-гладка, разглаживая равна на кожата, и е по-подходящ за кожата след грим.Устройството за премахване на коса-висококачествени материали и пружинен дизайн, щедри, дизайн и лекота на използване.Инструмент за епилация на устните-лек, прост дизайн, лекота на употреба, лесна за осъществяване.Характеристики : 1. С пружинным дизайн, в случай безболезнено, бързо премахване на излишно окосмяване по лицето, устните и косата, безопасно и не е болезнен. 2. Лесно премахване на излишните косми, които могат да забавят растежа на косата и поддържа кожата чиста и подредено в продължение на дълго време. 3. След използването на лицето става по-гладка, разглаживая равна на кожата, и е по-подходящ за кожата след грим. 4. Висококачествени материали и пружинен дизайн, щедри, дизайн и лекота на използване. 5. Лек, опростен дизайн, лесен за използване, лек за носене.Параметри : Тип на продукта : Эпилятор за лице Материал : пластмаса Брой : 1 бр. Допълнителни цвята : зелен, розов Размер : Approx.11.5x6x2 см / 4.5 x 2.4 x 0.8 см Тегло : Approx.11g / 0.4 oz Осъществяване списък : 1 х Эпилятор за лице.

Те също купуват с този продукт..