• Новинка
Епилация на лицето Продевая нишка, Эпилятор Окосмяване По лицето-Добри Подаръци ABS Инструмент за Премахване на Окосмяване по лицето с 10 Хлопковыми линии за жени(Бл?
zoom_in

Епилация на лицето Продевая нишка, Эпилятор Окосмяване По лицето-Добри Подаръци ABS Инструмент за Премахване на Окосмяване

BGN 7.59

Продукти
check Налично за поръчка

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Инструмент за премахване на окосмяване по лицето притежава високо и трайно качество.ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА : Можете да промените памучна линия, за да сте сигурни, че можете да се наслаждавате на процеса на отстраняване.ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО : Това, което продаваме, е не само висококачествени продукти, но и дългосрочна поддръжка.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ги решим за вас.ФУНКЦИЯ на ПРОДУКТА : Резба на лицето эпилятор ви спестява скъпи разходите за лечение епилация, и вашата евтина покупка може да продължи в продължение на няколко месеца.ШИРОК спектър на ПРИЛОЖЕНИЕ : Можете да използвате този эпилятор за премахване не само на косата на лицето, но и на косата в областта на шията.x Описание : Вие търсите разработен эпилятор за коса на врата си?Нашият эпилятор за лицето и шията може да отговори на вашите нужди.Той може да премахне космите на лицето си от корените, без да се уврежда кожата.Можете да го използвате сами.Портативен размер-това е удобство за използване навсякъде и по всяко време.Features : 1.It можете да премахнете косми по лицето си от корените, без да се уврежда кожата.2.Можете да използвате този эпилятор за премахване не само на косата на лицето, но и на косата в областта на шията.3.Можете да промените памучна линия, за да сте сигурни, че можете да се наслаждавате на процеса на отстраняване.4.Портативен размер, удобство за носене.5.Този инструмент е най-високо и трайно качество.Технически характеристики : Вид на продукта : эпилятор за лице Материал за дърворезба : Cotton Handle Материал : ABSColor : Purple Optional Стилове : Блистер опаковка / очила Размер на кутията : Approx.12x4.5x3. 7 см / 4. 72x1. 77x1. 46 inches Weight : Approx. 64g~99g Function : Премахване на окосмяване по лицето и косата на врата,за здравеопазване, Пакетът включва : 1 * Грижа за лицето Эпилятор 1 * Кутия от 10 памучни линии 1 * Инструкции.

Те също купуват с този продукт..