• Новинка
3D Норковые Мигли на Едро 10/20/30/50/100 Двойки Изкуствени Норковых Миглите Естествени Фалшиви Мигли Пакет Грим Фалшиви Мигли на Едро (Микс 100 чифта)
zoom_in

3D Норковые Мигли на Едро 10/20/30/50/100 Двойки Изкуствени Норковых Миглите Естествени Фалшиви Мигли Пакет Грим Фалшиви

BGN 65.50

Продукти
check Налично за поръчка

【ВИСОКО КАЧЕСТВО И РЪЧНА РАБОТА】 Всеки един от нашите 3 D фалшиви мигли изработени ръчно и са изработени от свръхлеки синтетични влакна, същите меки и пухкави, като си мигли, светли и лъскави и дълги години живот. 【ПРИРОДА И РАЗЛИЧНИ СТИЛОВЕ】Гъста коса и тънка ивица правят миглите естествени и пухкави, те не чувстват тежестта на вашите клепачи. 【МНОГОСЛОЕН перфектен 3 D EFFETC】 пълни с Пухкави мигли с перфектен естествен многослойно ефект, подходящи за различни ефекти, грим, ежедневен грим, опушен, вечерта грим.Съживете темперамент и направете себе си по-привлекателен. 【За МНОГОКРАТНА употреба】Мигли могат да бъдат използвани повече от 15 пъти при подходящи грижи.След употреба, моля, използвайте влажна кърпа за почистване на лепило и козметични останките на ресницах. 【100% ВРЪЩАНЕ на】Всяка фалшива ресница красива.Не отговарят на 100% връщане или замяна.Всички проблеми със стоки свържете се с нас за безплатно, моля, ние сме много щастливи да ги разреши за вас.JIEFUXIN е специализирана в производство на фалшиви мигли,има предимства на фабрика и склад, предоставя по-добра, по-добро качество.Всички снимки са направени Цзефуксином, за да покаже най-автентична страна.Благодарение на научна система за управление на качеството, почтеност, качество на продуктите и дизайна на облекло нашите продукти са широко признати и се ползват с доверие на клиенти.Номер на продукта : Смесени 100 двойки на миглите ПРЕДИМСТВА : ❀е Изработена от 100% висококачествена кожа сибирската норка, като човешки естествени мигли, мек и лек.Невидима лента е много мека.Няма тежест и по-удобни за носене. ❀Перфектен 3 D пластове ефект, осигуряващ плавно смесване на резултатите от вашите естествените миглите, за да кокетливого, пълно на финала и способен постоянно да спаси фантастично къдря. ❀10 различни стилове на миглите,отговарят на различните нужди, подходящи за партита или професионални приложения, като например ежедневно, сватба, събития, фотосесии, нощно ползване.Отново използвайте своите норковые мигли 20-25 пъти, не мийте си, винаги лечение на мигли с лента, като се избягва улавяне на влакна на миглите.Защо сте избрали точно нас? ✔Фабрика на миглите : Ние фабрика на миглите, може да даде отстъпка на всеки клиент, при условие високо качество, без посредник не прави разликата. ✔Професионален екип : Ние имаме професионален екип за набиране на обратна връзка с клиентите, за да се подобри и развие нашите мигли за всеки клиент. ✔Контрол на качеството : Професионална система за управление на качеството, качествен контрол и персонал QC. ✔Достатъчно запас от : Големи и богати запаси от продукти, за да се осигури бърза доставка.Ние ценим потребителското преживяване на клиента.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма мотивация.

Те също купуват с този продукт..