• Новинка
Готови фенове Мигли Свободни мигли Готови 10Г Фен/ C-Curl /Дебелина 0.07 мм/ Удължаване на миглите Обем на миглите Фенове... (1000Fans, 14)
zoom_in

Готови фенове Мигли Свободни мигли Готови 10Г Фен/ C-Curl /Дебелина 0.07 мм/ Удължаване на миглите Обем на миглите Фенове...

BGN 27.99

Продукти
check Налично за поръчка

Това е страхотен продукт за професионалисти за изграждане на мигли, тъй като той е лесен за използване за красота.Тези готови мигли с дълго стъбло може да се използва както от начинаещи, така и опитни майстори на миглите.За клиентите на тези мигли ще бъде най-добрият избор, тъй като те са много леки в чорап, копринена и идеално извити.Те са точно същите, като Вашите собствени мигли, само много по-пълно и по-дълго.Спестяване на време : Използвайте нашите дробове готови фенове на силата на звука,за да добавите допълнителна силата на звука на вашия класически апарати и спести време за вашите комплекти за сила на звука.Къдрите и обувки се запазват и след обработка на къдрите не е толкова лесно отслабени, което прави мигли, с които можете да бъдете доволни.Имаме различни диаметри, дължини, къдрите и цвят позволяват напълно да персонализирате всеки комплект.Всеки клъстер деликатно свито навън, постигайки ефект на вентилатора 1.Стил на миглите : 2 D/3 D/4 D/5 D/6 D/10Г/20 D е на разположение, готов за изпращане; ние можем да персонализирате друг вид : 7 D, 8 D 9 D .. , 2.Къдря : C/D се предлага готов за изпращане; да се създаде друг къдря в съответствие с. 3.Дължина : размер 8мм-15мм достъпен, готов за кораб; 4. Относно размера : ние обикновено правим 80фанс/120фанс/300фанс/500фанс/1000фанс.

Те също купуват с този продукт..