• Новинка
Продажба на едро на Миглите Кутии за Опаковане на Мигли Скоростна Пакет Потребителски Логото на Магнитни Мигли Грим Калъф За съхранение Печат на Лого (Черно - 30шт)
zoom_in

Продажба на едро на Миглите Кутии за Опаковане на Мигли Скоростна Пакет Потребителски Логото на Магнитни Мигли Грим Калъф

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

❁【Опаковка, без мигли】Горната част на кутията за съхранение на миглите е прозрачна, лесна за разглеждане и вземане на фалшиви мигли, които искате.Той съдържа само прозрачен тава, без мигли. ❁【Your Customized Boxes】Качете снимка на вашето лого.Ако не разполагате с лого, просто ни пишете с вашата марка, ние проектираме безплатно. ❁【Практичен подарък】Тези празни кутии за опаковане на фалшиви мигли могат да бъдат приложени като подарък за изпращане на приятелката си, майка си или на другите си приятелки, за рожден ден, Ден на майката, годишнина или други важни случаи, лесно се отварят и затварят, са подходящи както за жени, така и за момичета. ❁【Материал и размера на】 Кутия за съхранение на миглите са изработени от хартия, здрава и нетоксичен, всяка кутия за опаковане на миглите измерва приблизително 118 х 60 х 22 мм, лек и преносим, може да ви гарантира дългосрочно ежедневна употреба; моля, Обърнете внимание : опаковката не съдържа фалшиви мигли. ❁【Co Mango 100% гарантирано удовлетворение】Вашата поръчка ще бъде доставена в рамките на 2-3 дни, и обикновено му е необходимо 5-8 дни за доставка.Имаме отличен екип за предварителна продажба и сервизно обслужване, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа.Потребителски 30 бр. Кутии За Мигли Опаковка Мигли, Опаковки, Кутии Норковые Мигли Пакет Празни Кутии За Мигли Нова Опаковка За Мигли.Горната част на кутията за съхранение на миглите е прозрачна, да я прегледате удобно и извадите нужните ви фалшиви мигли.Той съдържа само прозрачен тава, без мигли.Качете снимка на вашето лого.Ако не разполагате с лого, просто ни пишете с вашата марка, ние проектираме безплатно.

Те също купуват с този продукт..