• Новинка
6D 8 Двойки 18 мм Изкуствени Норковые Мигли Пакет Пухкав Навита Лента на Природни Фалшиви Мигли Лесно се нанася Многократно Мигли (6D02H)
zoom_in

6D 8 Двойки 18 мм Изкуствени Норковые Мигли Пакет Пухкав Навита Лента на Природни Фалшиви Мигли Лесно се нанася Многократно

BGN 3.99

Продукти
check Налично за поръчка

1.Това е 8 двойки 18 мм 3 D влакна мигли, ръчно изработени от професионалисти.Изкуствени норковые мигли Носят по-леки и реалистични материали и защита на околната среда.По-ниска цена.Нашите мигли не съдържат химикали и няма да навредят на очите. 2.Всяка двойка миглите от изкуствена норка 6 D тежи само 0,5 грама.Лека тежест "0", вие дори няма да усетите присъствието им.Удобни и леки за мигли може да ви накара да се насладите на красив грим на очите през целия ден.3 D мигли с желаната дължина и обем на биологично ще се побере на вашите естествени мигли. 3.Мигли за многократна употреба, които ще бъдат екологично чисти, можете да използвате повече от 10 пъти при подходящи грижи.Лесно се нанася и отстранява, не причинява дразнене на очите, предпазва миглите от повреди. 4.Пухкави и къдрава мигли подложки, можете да го използват широко в най-различни поводи като сватба събитие & фотосесия & бала.Това е чудесен подарък за вашите колеги или приятели.Той е подходящ и за най-важните празници, като Ден на майката, Ден на св. Валентин. 5.Ако не ви харесват нашите мигли, моля,не се колебайте да се свържете с нас, преди да остави отрицателен коментар, ние ще решим проблема ви в рамките на 24 часа.МИГЛИ.

Те също купуват с този продукт..