• Новинка
Дъждобран за инвалидна количка, Наметало за защита от дъжд, Непромокаемое Пончо за Инвалидна количка с качулка, Покритие Над коляното, Водоустойчивост и устойчиво?
zoom_in

Дъждобран за инвалидна количка, Наметало за защита от дъжд, Непромокаемое Пончо за Инвалидна количка с качулка, Покритие

BGN 16.79

Продукти
check Налично за поръчка

【Удобно да се облича и да стреля】Ръкави нашите наметала за инвалидни колички имат меки еластични маншети, които лесно се облича и да стреля.Те са много подходящи за по-възрастни хора и хора с увреждания около тях.Нашите дъждобрани ще им даде максимална защита. 【Висококачествен найлонов материал】Стол-количка водонепроницаемое пончо с качулка, произведено от качествено нейлонового материал, практичен водоустойчив функция, най-добрата защита, то трябва да се дъждовна наметало е направена от висококачествен, ултра силна полиестер, който ще ви топли и сухота. 【Цип и еластичен дизайн】цип и еластичен дизайн, който ви дава удобен опит носите, ако искате да сте в безопасност и да се насладите на комфортна разходка, на това пончо за защита от дъжд за инвалидни колички-точно това, което ви трябва. 【Отлична производителност вода】Благодарение на това водонепроницаемому защитному дождевику за инвалидна количка, Носят го покрийте с ръцете, тялото и краката, сложете капак и поставяне на пластмасови щракне.Капки дъжд никога не намочат дрехите или тялото. 【Предоставят интимна защита】В сравнение с други плащами, неправилно проектирани дъждобрани за инвалидни колички обикновено се обръщат около колелата.Това е не само много неприятно, но и много опасно, но нашите дъждобрани за инвалидни колички ще ви предоставят интимна защита.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : найлон Размери : Approx. 180x94 см / 70.87 x 37.01 in Осъществяване списък : 1 х дъждобран .

  :
Condition:
100% Brand New
Material:
Nylon
Size:
Approx. 180 x 94cm / 70.87 x 37.01in
Package List:
1 x Rain Cover  :

Те също купуват с този продукт..