• Новинка
Велурени Детски Тъканни Памперси, Трикотажная Плоски Печатни Плат Въздух Миещ Тъканни Пелени Бебе High Water Absorbation за Деца от 6 месеца до 3 години(карикатури)
zoom_in

Велурени Детски Тъканни Памперси, Трикотажная Плоски Печатни Плат Въздух Миещ Тъканни Пелени Бебе High Water Absorbation

BGN 8.95

Продукти
check Налично за поръчка

Висока водопоглощаемость, пелена може бързо да пия урината и да попку на бебето суха.Този детски текстилен пелена може да е добре прилепва плътно към дупето на бебето и да се предотврати изтичане на урината.Три броя регулируеми ключалки позволи да пусне малък, среден,голям размер на едно подгузнике.Външен слой подгузника плетиво е изработена от висококачествени плоски печатни тъкани, водоустойчиви и издръжливи.За многократна употреба и моющийся текстилен пелена може да се използва многократно след измиване.Функция : 1. Този детски текстилен пелена може да е добре прилепва плътно към дупето на бебето и да се предотврати изтичане на урината.2. Висока водопоглощаемость, пелена може бързо да пия урината и се държи дупето на бебето суха.3. Три броя регулируеми ключалки за да се осигури на малък, на среден,на голям размер в един подгузнике.4. Външен слой подгузника плетиво е изработена от висококачествени плоски печатни тъкани, водоустойчиви и издръжливи.5. За многократна употреба и моющийся, текстилен пелена може да се използва многократно след измиване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на стоката : детска плат Материал : трикотажная плоски печатни тканьприменяется за : Деца от 6 месеца до 3 години. (само за справка)Размер : един размер, с много нива регулировочная обтегач, различни размери може да се регулира.Списък с пакети : 1 x Infant Cloth Diaper Note : Не използвайте препарати, съдържащи глицерин за почистване, не сушете и не миеш.

Condition:
100% Brand New Item Type

Те също купуват с този продукт..