• Новинка
MLYSH Стол-Количка Одеяло, Руното Лигавицата Инвалидна Количка Уютен Калъф За Краката Уютна обвивка, Леко Одеало За Инвалидна Количка, Ветрозащитное Одеяло За Инвали
zoom_in

MLYSH Стол-Количка Одеяло, Руното Лигавицата Инвалидна Количка Уютен Калъф За Краката Уютна обвивка, Леко Одеало За Инвалидна

BGN 29.04

Продукти
check Налично за поръчка

● 【Материал】 : Луксозна руното лигавицата,водоустойчива обвивка,в пълен размер лека пръстеновидна светкавица, предназначена за повечето ръчни инвалидни колички. ● 【Дизайн】 : Водонепроницаемое одеяло за инвалидна количка,две куки и линия, по един от всяка страна, надеждно прикрепен одеяло към всеки стол.Вече не е нужно да се притеснявате за това, че ще падне одеяла и ще попаднат в колелата. ● 【Здрав и издръжлив】утешава, не е твърде ограничителен за сензорни проблеми, издържа на удари, ритници, може да бъде сложен, силен и здрав, ще ви държи топли дори и в най-студените дни, помага на циркулацията и да се гарантира, че на всяко движение, ще бъде по-лесно и по-малко болезнено. ●【Практичност】Одеяло за инвалидни колички с руното облицовка, мат е идеално за вашата врата и раменете, както и гърба, корема и краката.За раменете и се върти, за да остане топло, удобно плат ще ви даде меко и комфортно на допир. ●【Обхват】 : Одеяло за инвалидни колички, с ципове, отличен начин да бъдат удобни и топли, когато сте в седнало положение, в инвалидна количка, подходяща за възрастни хора, пациенти и инвалиди на закрито и на открито.Зимна ветрозащитная водоустойчив плюшен руното подплата,чанта за инвалидна количка с цип,подходящ за пролетта, лятото, есента, зимата Одеяло за количка Функция : 1. Одеало за инвалидна количка, гъст, плюшевое одеяло на лигавицата, за да долната част на тялото е топло и удобно в студено време. 2. Одеало за инвалидни колички, с ципове, има топъл плюш и лесен за използване централната цип.В комплект със заден панел за допълнителна топлина и комфорт. 3. Топло одеяло Лесно да се грижи, да хвърли може да се пере на ръка или в машина в хладка вода, висящи, за да изсъхне Спецификация : продукт : Одеало за инвалидни колички Материал : овче вълна Цвят : синьо Тегло : 850 гр Опаковъчен лист : Одеяло за инвалидни колички*1 Забележки : 1.Цвета на продукта на снимката може да бъде малко по-различен от действителния продукт поради различен стрелба и на светлината на дисплея. 2.Размер на продукта се измерва ръчно, и неизбежно ще бъде грешка 1-3 мм, която е в рамките на нормалните граници и не влияе на нормалното използване.Моля, разберете.Топло Аксесоар Половина На Тялото Топло Одеяло Калъф.

product :
Wheelchair Blanket
Material :
Lambswool
Color :
Blue
Weight:
850g
Packing list: :
Wheelchair Blanket*1 :
Notes :
1.The color of the product in the photo may be slightly different from the actual product due to the different shooting and light display. :
2.The size of the product is manually measured, and inevitably there will If Be an error of 1-3mm, which is within the normal range and does not affect the normal use. Please understand. :
Warmer Accessory Half Body Warmer Blanket Cover :

Те също купуват с този продукт..