• Новинка
Супер Мека Кърпа Детски Пере Пелени и Непромокаеми и Запечатани,Пелена Pappy Водоустойчив Моющийся за многократна употреба за Дете от Бебе Момче(A52)
zoom_in

Супер Мека Кърпа Детски Пере Пелени и Непромокаеми и Запечатани,Пелена Pappy Водоустойчив Моющийся за многократна употреба

BGN 6.79

Продукти
check Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! 【Универсален】Един размер подходящ за всички : вие можете да го настроите на желания размер, защелкнув различни редиците на бутоните на подгузнике. 【Предотвратява елементарно и изтичане на】Двойни ластовицы за краката, предотвратяват елементарно и изтичане на информация. 【Дишаща】Водоустойчиви и дишащи, дайте на детето повече свежест и комфорт. 【Лесно почистване】Ръчно пране и машинно пране, ефективно спестяване на време и усилия на майките. 【Супер мек руно】е Изработен от естествен висококачествен отвътре, супер меки, чудесно за грижа за кожата на вашето бебе.Описание : Това е част от супер мека материя за пелени.Изработен от естествен полярния флисового материал, той е много мек и безопасен за кожата на вашето бебе.Двойна ластовицы на крака предпазват елементарно и изтичане на информация.Водоустойчиви и дишащи, придават на вашето дете повече свежест и комфорт.Освен това, това е и прекрасен декор за вашето дете.Модерен, уютен и дишаща, вашето дете ще бъде удоволствие!Характеристики : Изработен е от висококачествен естествен отвътре, супер меки, чудесно за грижа за кожата на вашето бебе.Лесен за почистване : ръчно пране и машинно пране, ефективно спестяване на време и усилия на майките.Водоустойчиви и дишащи, ще даде на детето си повече свежест и комфорт.Двойна ластовицы на крака предпазват елементарно и изтичане на информация.Ярък цвят и прекрасен модел, го правят прекрасен декор за вашите деца.Един размер подходящ за всички : вие можете да го настроите на желания размер, чрез определяне на правилната различни редиците на бутоните на подгузнике.Зарадвайте го памперсами.Параметри : Състояние : чисто нов Материали : руно Цвят : като на снимката Модел : A49 / A51 / A52 / A55 / R05(опция) Размер : 36x15 см / 14, 17x5, 91 инча (прибл.) Подходящ тегло : 3-13 кг Помещение включва : 1 х бебешки пелени моля, Обърнете внимание : Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.Моля, разберете, че цветовете могат да съществуват хроматичната аберация, тъй като различно поставянето на изображения.

Condition:
Brand new
Material:
Polar fleece
Color:
As picture
Pattern:
A49 / A51 / A52 / A55 / R05(Optional)
Size:
36 x 15cm / 14.17 x 5.91 inch (Approx.)
Suitable weight:
3-13kg
  :
Package Included:
1 x Baby diaper cloth :
Notice:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering. Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures. :

Те също купуват с този продукт..