• Новинка
LEIKEGONG на Ротари електрическа четка за зъби, многоугольная почистване и избелване на зъбите, умна, водоустойчив, Нескользящая, преносим, подходящ за повечето сценар?
zoom_in

LEIKEGONG на Ротари електрическа четка за зъби, многоугольная почистване и избелване на зъбите, умна, водоустойчив, Нескользящая,

BGN 48.88

Продукти
check Налично за поръчка

【Преобръщане електрическа четка за зъби за многоугольной почистване】 В сравнение с обикновените електрически зубными четки, въртящи се електрически четки за зъби могат професионално да се справят с трудни за достигане части, а скоростта на въртене е около 6000-9000 пъти в минута, което е по-ефективно при почистване на зъбна плака. 【Три режима, един ключов превключвател】 Електрическа четка за зъби LEIKEGONG има три режима на избелване, почистване и полиране, за да отговарят на вашите различни нужди, за почистване на зъбите. 【Предпочитан материал】 Електрическа четка за зъби LEIKEGONG използва мека, тънка коса, тънки и плътни, които се грижат за венците и намалява кървенето; силикон водоустойчив дръжка на четка, IPX7 водоустойчив, може миене на зъбите в банята. 【Да си миете зъбите умен】 Нашата четка за зъби е снабден с 2-минутен умен таймер и 30-секундным напомняне за зона на четка за зъби.Пауза на всеки 30 секунди, за да ви напомня за промяна на зоната на почистване; 2 минути, за автоматично спиране на функцията за почистване с четка.Можете да се насладите на това дори и със затворени очи. 【Дълъг срок на служба на батерията е по-удобно】може да се използва в продължение на 70 дни за едно зареждане.С капацитет на батерията 1200МХА трябва да се зарежда само 5 пъти в годината, което ви позволява спокойно да пътуват.Електрическа четка за зъби LEIKEGONG притежава висока ефективност на почистване.Сега кажете сбогом с ръчни зубными четки, миеш ги под различни ъгли и даде себе си ярка усмивка.Параметри на електрическата четка за зъби LEIKEGONG : Капацитет на батерията : 1200mah Power : 2 WSpeed : 6000-9000rpmcharging time : 16 hours Waterproof рейтинг : IPX7 Noise standard :

Те също купуват с този продукт..