• Новинка
Пневматичен Пыльник на Въздуха, Професионален Дизайн Материал, Сплав на Цинк high-performance-Дълъг Срок на експлоатация Вентилатор Прах с Висока Ефективност за Почиства?
zoom_in

Пневматичен Пыльник на Въздуха, Професионален Дизайн Материал, Сплав на Цинк high-performance-Дълъг Срок на експлоатация

BGN 66.56

Продукти
check Налично за поръчка

тръба 8 мм тежкотоварни, която не е лесно да се прекъсне, не е лесно да заржаветь, не е лесно, за да губят и се изтегля навън.Идеален за почистване на прах в завода, в училище, у дома или на друго място, не от надраскване на детайла, удобен за използване.Висококачествено производство на материали от с сплав осигурява маслостойкость, устойчивост на износване, устойчивост на стареене и дълготрайност.Запечатване на детайли със специална технологична обработка ни позволяват да се гарантира максимална дълготрайност на ключови детайли и без изтичане на въздух.По-концентриран газ, по-мощен за висока ефективност духаше и отстраняване на прах, лесен за използване.Функция : 1. тежкотоварни тръба 8мм, която не е лесно да се прекъсне, не е лесно да заржаветь, не е лесно, за да губят и се изтегля навън.2. По-концентриран газ, по-мощен за духаше и отстраняване на прах с висока ефективност, лесна за използване.3. Идеален за почистване на прах в завода, в училище, у дома или където и да било другаде, не от надраскване на детайла, удобен за използване.4. Високо качество на изработка материал, сплав на цинк осигурява устойчивост на маслото, устойчивост на износване, устойчивост на стареене, устойчивост.5. Част от уплътнения с особено отростчатой обработката може да се осигури максимална устойчивост на ключови части и без изтичане на въздух.Спецификация : Тип елемент : въздух Пневматичен Duster Material : Цинк сплав Модел : ABG400 Purpose : Високо налягане на прах removal Inlet размер : 1/4 (инча) Списък на пакетите : 1 x Пневматичен въздушен пыльник.

Item Type:
Pneumatic Air Duster
Material:
Zinc Alloy 
Model:
ABG400
Purpose:
High pressure dust removal
Inlet size:
1/4 (inch)
Package List:
1 x Pneumatic Air Duster :

Те също купуват с този продукт..