• Новинка
Ръчна метла Мека Четка За Почистване на Дървена Дръжка Семеен Хотел Дрехи Прах за Коса с Разтегателен диван Кърпи Покривки за Почистване на Килими Естествена Чети?
zoom_in

Ръчна метла Мека Четка За Почистване на Дървена Дръжка Семеен Хотел Дрехи Прах за Коса с Разтегателен диван Кърпи Покривки

BGN 78.32

Продукти
check Налично за поръчка

Подходящи за почистване на легла, маси, подови настилки, мебели, мека мебел, маса, верстаков, камини, шкафове, автомобили, прах и т.н. 1. Многофункционален : подходяща за почистване на чаршаф, дрехи, дивани, одеала, шкафове, воали, автомобили, клавиатури и т.н. 2. Удобно захващане : Ергономична дръжка позволява лесно надавливать по време на почистване, не стягане на тялото. 3. Здрава дръжка с висока устойчивост на разкъсване, което е достатъчно основание за ежедневна употреба.Естествено гладка, лачена дървена дръжка осигурява удобен захват.Ще откриете, че той лесно премахва прах и отломки, по-удобно, отколкото къса дръжка, и по-трайна, отколкото пластмасова дръжка. 4. Здрав косъм : Четка има трайни и солидна щетину, която може ефективно да заснемат и да се движат мръсотия.малки размери може да проникне в малки пукнатини и цепнатини.Този лек и малък комплект за почистване могат да се справят с голям и дребния боклук навсякъде в дома.Ние сме винаги готови да ви предоставят персонал за обслужване на клиенти, и ние ще ви служи с цялото си сърце.Име на продукта : с Четка за отстраняване на прах Материал на продукта : дърво на Мястото на приложение : кърпи, дрехи, дивани, одеала, шкафове, спални, автомобили, клавиатура и т.н. съвет : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. С изключение на четки за прах, в снимките на продукта не други предмети.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли споделяне и обратна връзка, така че ние може да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

Те също купуват с този продукт..