• Новинка
Перо Парцал Легло, Четка За Премахване на Прах, Четка за Почистване за многократна употреба Инструмент е Подходящ за Автомобили, Мебели, Килим, Диван Дрехи, Легла, Д?
zoom_in

Перо Парцал Легло, Четка За Премахване на Прах, Четка за Почистване за многократна употреба Инструмент е Подходящ за Автомобили,

BGN 28.98

Продукти
check Налично за поръчка

1. Многофункционален : подходяща за почистване на чаршаф, дрехи, дивани, одеала, шкафове, воали, автомобили, клавиатури и т.н. 2. Избраните от четината материал PP, меки дълги структури, компактни и подредена, има своя дълга дръжка е светла и може да се постигне в ъглите, пропуските и клаузи, които са трудни за да почистите или не могат да се почистват добре и влияние почистване на добре. 3. Може да се използва и от двете страни, едната страна може да се използва за премахване на косми от дрехи, без да уврежда повърхността на дрехата, а другата страна може да се използва за ежедневно почистване и отстраняване на прах. 4. В горната част на дръжката има отвор за окачване, така че тя да не заема място, за да се мотае си ръка. 5. Цялото тяло може да се измие с вода, четината не се деформира след многократно измиване на примеси може да се измие с чиста вода и ги подсушете след измиване.Той е добър помощник в домакинството.Име на продукта : с Четка за отстраняване на прах Материал на продукта : PPApplication място : кърпи, дрехи, дивани, одеала, шкафове, спални, автомобили, клавиатура и т.н. съвет : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. В снимките на продукта няма други теми, освен четка за прах.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли споделяне и обратна връзка, така че ние може да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

Те също купуват с този продукт..