• Новинка
Перо Парцал Легло Четка Мека четка за почистване на Ръчни метли Семеен Хотел дрехи Прах Косата Разтегателен Кърпи Покривки за Почистване на килими ABS+PBT+ПЕТ Дръжка ?
zoom_in

Перо Парцал Легло Четка Мека четка за почистване на Ръчни метли Семеен Хотел дрехи Прах Косата Разтегателен Кърпи Покривки

BGN 26.13

Продукти
check Налично за поръчка

1. Разширете 5 реда зъби, увеличете площ за почистване и по-ефективно премахване на прах.Лесно е да почистите пепелта на мъртвите ъгли. 2. Еластичната четина, не повреждающая на повърхността от плат, не зацепляющаяся и не като чеп.Процес на дълбока вграждане, космите може да бъде промыта вода и не ще се пролее след многократно почистване. 3. Силиконов кабел за опашката може да се мотае и съхраняване, спестяване на място и да го вземе, когато го използвате, удобно и бързо. 4. Повторно използване на : Чистящая четка за да премахнете праха от диванной мебели, плотове, легла и маси.Мека четка може лесно да се премахне по-малки частици 。 5. Удебеляване на корпуса ABS, повишаване на издръжливост и устойчивост, както и ефикасно удължаване на срока на експлоатация на продукта.Той е добър помощник в домакинството.Име на продукта : с Четка за отстраняване на прах Материал на продукта : ABS+PBT+PETApplication място : кърпи, дрехи, дивани, одеала, шкафове, спални, автомобили, клавиатура и т.н. съвет : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. В снимките на продукта няма други теми, освен четка за прах.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли споделяне и обратна връзка, така че ние може да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

Те също купуват с този продукт..