• Новинка
Пластмасов устройството за обтягане на Ремъка, Ръчно устройството за обтягане на Ремъка на Климатика Ремък на Климатика Колан Променлив Ток за Индустрията за DIY за
zoom_in

Пластмасов устройството за обтягане на Ремъка, Ръчно устройството за обтягане на Ремъка на Климатика Ремък на Климатика

BGN 41.83

Продукти
check Налично за поръчка

Работата на прес-дръжки лесен и трудозатратна, подходящ за промишлена или потребителската опаковка.Устройството за обтягане идва с нож, когато пластмасова каишка се свива и се определя, можете да го нарежете директно, без ножици.Устройството за обтягане на опаковката има няколко цели и може да работи едновременно за определяне на, скоба и рязане на пластмасови ремъци.В частта, където срещу опаковане лента, има нескользящая зъбни дизайн и гладка пластмасова лента, не ще бъде лесно да се плъзга.Въртящата се конструкция, може да се заключва в пластмасова лента, силата на затягане е по-силна, не е лесно да се падне.Функция : 1. Устройството за обтягане на опаковката има няколко цели и може да работи едновременно за определяне на, скоба и рязане на пластмасови ремъци.2. Устройството за обтягане идва с нож, когато пластмасата колан обжат и записан, може да се отсече веднага, без ножици.Конструкция 3. Rotating, може твърдо да се заключва в пластмасата се свързват, влачейки усилие е по-голямо, не е лесно да се падне.4. Дизайн на зъба не е изплъзване на част, където колан опаковки отжат и гладък пластмасов колан не се промъкнат лесно.5. Дейността на прес-дръжки лесен и трудосберегающа, подходяща за промишлена или потребителската опаковка.Как да използвате : 1. Натиснете копчето и да пропуснете каишка отзад напред.2. След това проденьте още един каишка отпред назад през границата и завийте.3. Дръжка за бутане каишка в указаната посока.4. Както е показано на фигура с пластмасова катарама на колан.5. Стиснете пакетиране на ключалката челюстным скоба, както е показано на фигурата.6. Устройството за обтягане притиска надолу и се свива колана 7. Извадете machine Specification : Тип деталя : Пластмасов Tensioner Material пояс : 45# steel Application : Approx. 12-16 mm / 0.5-0.6 in PP/ПЕТ plastic tape Use Сценарий : Отбрана, алуминиева промишленост, каменна промишленост, дървен материал, химически влакна, тютюн, химическата промишленост, предене на памук, метални изделия и други индустрии.Списък на пакета : 1 х Пластмасова устройството за обтягане ремня1 x Ръководство за потребителя Забележка : В комплекта са включени само един устройството за обтягане, и на процеса на опаковане изисква самостоятелна подготовка на съответните скоби и щипки за съвместна работа.

Item Type:
Plastic Belt Tensioner
Material:
45# steel
Application:
Approx. 12-16mm / 0.5-0.6in PP/PET plastic tape
Use Scenarios:
Paper industry, aluminum industry, stone industry, wood, chemical fiber, tobacco, chemical industry, cotton spinning, metal products and other industries.
Package List:
1 x Plastic Belt Tensioner1 x User Manual :
Only one tensioner is included, and the packaging process requires self‑prepared matching clamps and clamps to operate together. :

Те също купуват с този продукт..